324379001

Açık Hava Sahnesi’nde eğlence dolu bir hafta sonu: Şarkılar, masallar, film gösterimi

Açık Hava Sahnesi’nde eğlence dolu bir hafta sonu: Şarkılar, masallar, film gösterimi

Açık Hava Sahnesi’nde eğlence dolu bir hafta sonu: Şarkılar, masallar, film gösterimi

Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Etkinlikleri, yaz döneminin tadı, tuzu oluyor. Bu hafta sonu çocuklar, Açık Hava Sahnesi’nde şarkılar, masallar, karagöz-hacivat oyunları ve çocuk animasyonlarıyla eğlence dolu 2 gün geçirdi. Sakaryalılar her hafta sonu, birbirinden keyifli etkinlikler için Millet Bahçesi’ne akın ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminin en keyifli etkinliklerini Sakarya Millet Bahçesi’nde düzenliyor. Burada oluşturulan dev sahnede Büyükşehir Açık Hava Etkinlikleri, birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz hafta sonu da eğlenceyle, bilgiyle, aktiviteyle geçti. Sakaryalı aileler ve çocuklar cumartesi ve pazar günü birbirinden renkli etkinlikler için Sakarya Millet Bahçesi’ne akın etti.

3 farklı, eğlenceli etkinlik
Minikler, iki günde 3 farklı aktiviteyle moral buldu. Cumartesi günü şan öğretmeni hikâye anlatıcısı Zeynep Betül Akyıldız’ın sunumuyla “Çocuklarla Şarkılı Masallar” etkinliği gerçekleştirildi ve sahne dolup taştı. Daha sonra ise “Pasaklı Karagöz” etkinliğinde tiyatrocu Seçkin Bayramoğlu çocuklara eğlence dolu bir performans sundu. Pazar günü ise çocuklar “Ratatuy” isimli animasyon filmi izledi. Film saatinde etkinlik alanı tıklım-tıklım doldu.

“Tüm Sakarya’yı bekliyoruz”
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakaryalı ailelerimizi, gençlerimizi ve çocuklarımızı etkinliklerimizde bir araya getiriyor, sosyal hayatın merkezinde olmalarını sağlıyoruz. Bu yıl yaz sezonunun en gözde noktası Sakarya Millet Bahçesi oldu. Açık Hava Yaz Etkinliklerimizde birbirinden kıymetli sanatçıları, oyuncuları, Türkiye’ye mal olmuş değerli isimleri misafir ediyoruz. Her hafta sonu daha renkli, daha eğlenceli bir aktivitede bir araya geliyoruz. Tüm Sakaryalıları hafta sonu düzenlediğimiz programlarımıza katılmaya davet ediyoruz. Tamamen ücretsiz etkinliklerimizin takvimi www.sakarya.bel.tr adresinde yayınlanmıştır” denildi.


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu