324379001

ADALET BAKANLIĞI PERSONELİNDEN TÜRK KIZILAYA KAN BAĞIŞI

ADALET BAKANLIĞI PERSONELİNDEN TÜRK KIZILAYA KAN BAĞIŞI

ADALET BAKANLIĞI PERSONELİNDEN TÜRK KIZILAYA KAN BAĞIŞI

ADALET BAKANLIĞI'NDA KAN BAĞIŞI SEFERBERLİĞİ

Adalet Bakanlığı personeli, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgedeki kan ihtiyacının karşılanması amacıyla bakanlıkta kurulan Türk Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne yoğun ilgi gösterdi.

Deprem bölgesindeki yaraların sarılmasına bir nebze olsun yardımcı olabilmek için kan bağışında bulunan Bakanlık personeli, herkesi ihtiyaç doğrultusunda kan vermeye davet etti.

BAKANLIĞIN DÜZENLEDİĞİ KAMPANYAYA DESTEK VERİYORUZ

Herkesi derinden sarsan deprem nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Hakim Hüseyin Aksoy, “Bizler Adalet Bakanlığı personeli olarak, Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu kampanyaya destek vererek elimizden geldiğince depremzede vatandaşlarımız için destekte bulunmaya çalışıyoruz. Uzaktan, elimizden gelen imkanlardan birisi de bu. Bunu gerçekleştirdiğimiz içinde kıvançlı hissediyoruz. Bütün depremzedelere tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.  

BURADA ÇOK ACI HİSSETTİK

Herkesi kan bağışı yapılmaya davet eden Adalet Bakanlığı personeli Seda Kaya,  “Yaşanan depremden dolayı çok üzgünüz. İnanın burada çok acı hissettik. Biz de Adalet Bakanlığı personeli olarak elimizden geldiğince yardımlarımızı yapıyoruz. Kan bağışımızı da yapıyoruz Türk Kızılay’ına ve yapacak olan herkesi de buraya davet ediyoruz” diye konuştu.

BAĞIŞTA BULUNMAK ÇOK ÖNEMLİ

Kan bağışının yapılmasının önemine vurgu yapan Adalet Bakanlığı Personeli Menderes Çelebi “Ben Adalet Bakanlığı mensubu olarak böyle bir etkinlik yapılması memnun etti beni. Gördüğüm kadarıyla da yoğun bir ilgi var herkes kan vermek için sıraya girmiş durumda. Bu da sevindirici bir husus. Yani oradaki insanların bize her türlü ihtiyacı var. Gerek kan bağışı yaparak, gerek maddi yardım, gerek ayni yardım ne gerekiyorsa yapmamız lazım.” ifadelerini kullandı.


Ankara,Adalet Bakanlığı
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu