324379001

AFYONKARAHİSARLI ÇOCUKLARIN TOGG SEVİNCİ

AFYONKARAHİSARLI ÇOCUKLARIN TOGG SEVİNCİ

AFYONKARAHİSARLI ÇOCUKLARIN TOGG SEVİNCİ

TOGG ŞAŞKINLIĞI YAŞAYAN ÇOCUKLARA ZEYBEK BAŞKAN’DAN SÜRPRİZ

AFYONKARAHİSARLI ÇOCUKLARIN TOGG SEVİNCİ

       Türkiye’nin yerli ve milli gururu TOGG’u Afyonkarahisar Belediyesi filosuna dâhil eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Afyon sokaklarında TOGG şaşkınlığı ile sosyal medyada viral olan çocuklarla buluştu.

     Okul çıkışı evlerine gitmek üzere olan yanlarından TOGG geçen çocuklar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. İçlerinden biri de o anları kayda aldı. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in makam aracı olarak kullandığı TOGG’u gören Afyonkarahisar’lı çocukların görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi görmüş, cep telefonu kameralarına yansıyan konuşmaları izleyenleri gülümsetmişti. Afyonkarahisar şivesi ile kameraya yansıyan TOGG heyecanı sosyal medyada da en çok izlenen video olmayı başardı.

BAŞKANIMIZDAN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ DAVET

        Video sosyal medyada paylaşım rekoru kırınca bu duruma kayıtsız kalmayan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek çocuklara sürpriz yaptı. Muhammet Sait Çoban, Ali Öztürk, Burak Salih İnkaya ve Ömer Öztürk isimli gençlerin hayali davetle gerçek oldu.Afyonkarahisar’ın Uydukent Mahallesi’nde tesadüfen rastladıkları yerli ve milli gururumuza verdikleri tepkiyle şaşkınlıklarını gizleyemeyen çocuklar, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in daveti üzerine TOGG’la şehir turu attı.

HAYALLERİ GERÇEK OLDU

           Sosyal medyanın gündemine düşen videoyu seyreden Başkanımız Mehmet Zeybek sürpriz yaptığı çocukları önce makamında misafir etti, hediyeler verdi, ardından da TOGG’a bindirerek birlikte şehir turu attı. Direksiyon başına geçen Zeybek Başkan çocuklarla birlikte keyifli bir gezintiye çıktı. Bu yolculukta çocuklar araçla ilgili merak ettikleri soruları Başkanımıza yönelterek, sohbet etti. Çocukların merakları, ilgileri, sevinçleri ve şaşkınlığı da araç içi kamerasından görüntülendi.

ZEYBEK BAŞKAN TOGG İLE ÇOCUKLARI EVLERİNE BIRAKTI

        Çocukların yerli ve milli otomobil TOGG'a binme hayalini gerçekleştiren Zeybek Başkan, sürprizini onlarla birlikte  NO 03 kafede eğlenceli vakitler geçirerek tamamladı. Sokaktaki Afyonkarahisarlılarında meraklı bakışları ile birlikte TOGG turu, dondurma ve pasta keyfi ile sona erdi.

         Zeybek Başkan Karşıyaka Mahallesinde ikamet eden çocukları evlerine kadar bıraktı. Çocukların aileleri ve vatandaşlar ise alkışlarla Başkanımızı kutlarken hatıra fotoğrafları çekinildi. Mahallesine TOGG gelen diğer çocuklar ise araca binme fırsatı bularak mutluluk yaşadı. Hemşehrileri ile de kucaklaşan Zeybek Başkan’a unutamayacakları bir anı yaşayan çocuklar ve aileleri teşekkür etti.


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu