324379001

Aileler o kurslardan memnun

Aileler o kurslardan memnun

Konyaaltı Belediyesi’nin her yıl açtığı ücretsiz yaz spor kursları, düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. Yaklaşık 700 kursiyerin katıldığı kurslarda verimli bir tatil dönemi geçiren öğrenciler, futboldan tenise birçok branşta eğitim aldı.

Konyaaltı Belediyesi ücretsiz yaz spor kursları sona erdi. Kurslarda eğitim alan öğrenciler, sertifikalarını alarak dönemi tamamladı. Belediyenin her yıl yaz tatilinde öğrencilere yönelik açtığı kurslara yaklaşık 700 kursiyer katıldı. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde dönem boyunca futbol, basketbol, tenis, hentbol ve voleybol gibi kurslarda eğitim alan 7-15 yaş arası öğrenciler, kurslarda yeteneklerini geliştirmenin mutluluğunu yaşaydı.

7’DEN 70’E HERKES FAYDALANIYOR

Düzenlenen sertifika törenine katılan aileler, Konyaaltı Belediyesi’nin hazırladığı yaz spor kurslarının kaliteli olduğunu ve kurslardan memnun kaldıklarını ifade etti. Belediye aynı zamanda kurslarda yetişkinlere de yer vererek HayatPark’ta sabah sporu ve tenis kursları açmayı ihmal etmedi. Açtıkları yaz ve kış dönemi kurslardan 7’den 70’e binlerce vatandaşın yararlandığını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçe sakinlerinin kaliteli bir yaşam sürmesi için tüm gayretleri ile hizmet verdiklerini aktardı.

HEM ÜCRETSİZ HEM KALİTELİ

Konyaaltı Belediyesi’nin hazırladığı yaz spor kurslarını sosyal medyada gördüğünü ve çocuğunu futbol branşına yazdırdığını kaydeden Sinan Evren, belediyenin bu hizmetinden çok memnun kaldıklarını söyledi. Oğlunun, iki sezondur Konyaaltı Belediyesi yaz spor kurslarına katıldığını söyleyen kursiyer velisi Yetkin Şahin, “Benim oğlum iki sezondur belediyenin spor kurslarına geliyor. Hem yaz hem de kış kurslarına. Açıkçası futbolu burada öğrendi. Çok memnunuz. Ben ilk başlarda ücretsiz olduğunu duyduğumda bu kadar iyi performans olacağını düşünmüyordum. Ama paralı kurslardan daha iyi diyebilirim” dedi. Kurslardan memnun kaldıklarını dile getiren bir diğer veli Ayşe Ağaçtan ise, “Kurslardan çok memnun kaldık ve devam etmesini istiyoruz. İyi bir sezon geçirdik. Bütün ekibe ve belediyeye teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu