324379001

ALANYA BELEDİYESİ RAMAZAN BAYRAMINDA 31 MEZARLIKTA ÜCRETSİZ 62 BİN ÇİÇEK DAĞITACAK

ALANYA BELEDİYESİ RAMAZAN BAYRAMINDA 31 MEZARLIKTA ÜCRETSİZ 62 BİN ÇİÇEK DAĞITACAK

ALANYA BELEDİYESİ RAMAZAN BAYRAMINDA 31 MEZARLIKTA ÜCRETSİZ 62 BİN ÇİÇEK DAĞITACAK

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda mevsimlik ve çok yıllık çiçek dağıtma geleneğini bu yıl da sürdürecek. Belediye ekipleri, 62 bin adet çiçek fidesini 31 mezarlıkta vatandaşlara dağıtacak.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sosyal belediyecilik anlayışı ile bayram öncesi mezarlıklara dikilmek üzere geleneksel olarak gerçekleştirdiği çiçek dağıtımına bu bayramda da devam edecek. Vatandaşlara mezarlıklarda kullanılmak üzere arife sabahı saat 8.30’dan itibaren, 18 türde 62 bin adet çiçek fidesinin yanı sıra lokum ve gül kolonyası da ikram edilecek. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik yaptığı açıklama; “Mezarlıklarda ücretsiz olarak mevsimlik ve çok yıllık çiçek dağıtma geleneğini sürdürmeye bu yıl da devam edeceğiz. Arife günü merkez, doğu ve batı mahallelerinde 31 mezarlıkta vatandaşlara toplam 62 bin ücretsiz çiçek dağıtımı yapacağız” dedi.

DAĞITIM YAPILACAK MEZARLIKLAR

Merkezde Hatipoğlu Belediye Mezarlığı, Bektaş Mezarlığı, Kale Yamacı Mezarlığı, Hisariçi Mezarlığı, Cikcilli Belediye Mezarlığı, Hacıbaba Mezarlığı, Oba Sekilioğlu Mezarlığı, Aşağı Oba Mezarlığı ve Tosmur Ak Mezarlığı’nda çiçek dağıtımımız olacak. Batı bölgesinde Okurcalar Karaburun Mezarlığı, Okurcalar Merkez Mezarlığı, İncekumKarabuynuzlar Mezarlığı, İncekum Kakaşlar Mezarlığı, İncekum Merkez Mezarlığı, Avsallar Merkez Mezarlığı, Türkler Belediye Mezarlığı, Payallar Merkez Mezarlığı, Toslak Mezarlığı, Elikesik Mezarlığı, Güzelbağ Merkez Mezarlığı, Konaklı Mandıra Mezarlığı, Emişbeleni Merkez Mezarlığı’nda çiçek dağıtılacak. Doğuda ise Kestel Hanönü Mezarlığı, Kestel yangılı Mezarlığı, Mahmutlar Cücenler Mezarlığı, Mahmutlar Gilikli mezarlığı, Mahmutlar Dörtyol Mezarlığı, Mahmutlar Belediye Mezarlığı, Kargıcak Sahil Mezarlığı, Demirtaş Sahil Mezarlığı, Demirtaş Merkez Mezarlığı’nda vatandaşlarımıza çiçek dağıtılacak.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu