324379001

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM TEMİZLİĞİ

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM TEMİZLİĞİ

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM TEMİZLİĞİ

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte koordineli bir şekilde Ramazan Bayramı öncesi kent genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehrin dört bir yanında çalışmalarını hızlandırarak Alanya’yı bayrama hazır hale getiriyor. Ramazan Bayramı öncesi ekipler; İskele, Çevre Yolu, Cuma Pazarı gibi şehrin genel olarak yoğun kullanılan pek çok noktasında yıkama ve süpürme çalışmaları gerçekleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle de birlikte mezarlıklarda temizlik çalışmaları yapılıyor. Yapılan yoğun çalışmalarla Alanyamızın Ramazan Bayramına daha temiz bir şekilde girmesi hedefleniyor.

TEMİZLİK PERSONELİ BAYRAMDA DA GÖREV BAŞINDA

Ramazan Bayramı’nda Alanya’daki nüfus yoğunluğunun ve hareketliliğin artması nedeniyle oluşabilecek kirliliği önlemek amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin teyakkuzda olacağını söyleyen Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ve Zortaş Geri Dönüşüm personeli kent imajına zarar verebilecek herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek için bayram süresince Alanya genelinde aralıksız hizmet verecek. Bu süreçte Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri de çalışmalarını sürdürecekler” şeklinde konuştu.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu