324379001

ALTYAPIDA REKOR: 10 YILDA 326 KM ALTYAPI TAMAMLANDI

ALTYAPIDA REKOR: 10 YILDA 326 KM ALTYAPI TAMAMLANDI

ALTYAPIDA REKOR: 10 YILDA 326 KM ALTYAPI TAMAMLANDI

Tokat Belediyesi altyapı çalışmalarında rekorlara imza atmaya devam ediyor. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “10 yıllık süreçte 326 km altyapı hizmeti yaptık“ dedi.

Tokat’ta altyapı yatırımlarını 10 yıl boyunca aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 10 yılda yaptıkları yatırımlarla altyapı hizmetlerinde hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Tokat Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü çalışmalar kapsamında yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon altyapısı hizmetleri olmak üzere 10 yılda 326 km altyapı hattını tamamlandı. Toplamda 101.4 km kanalizasyon hattı, 170.8 km içme suyu hattı, 55 km yağmur suyu hattı döşendi. 77 km uzunluğunda eski su hatlarında da yenileme hizmeti gerçekleştirildi.

Tokat’ımız İçin Gece-Gündüz Çalışmaya Devam Edeceğiz

Üstyapı kadar yerin altını da inşa etmeye devam ediyoruz diyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; “Tokat’ımızın 42 mahallesinde dev bütçeli altyapı yatırımları gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz 2014 yılından itibaren altyapıya büyük önem verdik. 10 Yıllık süreçte 101.4 km kanalizasyonda, 55 km yağmur suyu hatlarında ve 170.8 km içme suyu hatlarında çalışma yaparken 5 km’lik mazgal çalışmamızı da tamamladık” dedi.

Tokat’ımızın Büyük Çoğunluğunda Altyapı Çalışmalarımızı Tamamladık

Önce altyapı sonra üstyapı ve asfalt düşüncesinden hareketle çalışmaları gerçekleştirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Tokatlıların daha kaliteli, daha konforlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için gayret etmeye devam ediyoruz. Yağmur suyu altyapısı, dere ıslahları, kanalizasyon ve içme suyu hatları noktasında Tokat Belediyesi olarak başarılı çalışmalara imza attık. Tokat’ımızın baştan sona bütün mahallelerine eşit hizmet anlayışıyla, Tokat’ımızın büyük çoğunluğunda altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Bütün bu çalışmalarımızı büyük emeklerle, gece-gündüz demeden gerçekleştirdik. İnşallah yeni dönemde de durmadan yorulmadan Tokat’ımız için çalışmaya, mahalle sakinlerimizin istek ve taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Tokat,Tokat Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu