324379001

Amasya’da akıllı durakların sayısı arttı

Amasya’da akıllı durakların sayısı arttı

Amasya’da akıllı durakların sayısı arttı



Amasya Belediyesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi Müze yanı, Vakıfbank önü, Sultan Beyazıt Camisi önü, Şeyhcui mahallesi Eğitim Fakültesi önü, Beyazıt paşa mahallesi Gümüşlü camisi önü olmak üzere 5 noktaya daha akıllı durak yerleştirdi. Önümüzdeki hafta halkın hizmetine girecek olan duraklarda; Engelli araçlarının şarj edilebileceği ara birimler, klima ve priz hizmetler yer alıyor. Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, akıllı duraklar ile Amasyalıların sunulan hizmetlerden en kısa zamanda faydalanacağını söyledi.


‘Şehrimizi daha yaşanabilir ve sürdürülebilir hale getireceğiz’

Vatan sevgisinin, millete hizmetin en büyük gücü olduğunu ve bu sevginin gösterileceği zeminlerden birisinin de yerel yönetimlerdeki hizmetler olduğunu söyleyen Amasya Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Çelik açıklamasında şunları kaydetti;


“Akıllı Duraklarımız vatandaşlarımızı soğuk hava, yağış ve güneşten koruduğu gibi bunun yanında engelli araçlarının şarj edilebileceği ara birimler, klima ve priz gibi hizmetler yer alıyor. Ayrıca Wifi, trafik sinyalizasyonları, LCD ekranlar ve benzeri özellikler ile ilgili çalışmaların da yer almasını planlıyoruz. Trafik sinyali zamanlamasını optimize etmek ve değişen trafik koşullarına yanıt vermek için gerçek zamanlı verileri kullanan akıllı duraklar, şehrimizi daha yaşanabilir ve sürdürülebilir hale getirmeye yardımcı olacak. Bizlerde daha detaylı bir hizmet için çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Amasya’mıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.



Amasya,Amasya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu