324379001

ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Hava koşullarının mevsim normallerinin üstünde gitmesi ile birlikte Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı asfalt ekiplerimiz sezonu erken açarak mahallelerimizin asfalt ihtiyaçlarını karşılıyor. Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Dumlupınar Mahallesi’nde devam eden asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi ve atılan asfaltın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temenni etti.

Asfalt serim sezonunun başladığını ifade eden Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Dumlupınar Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. 2023 yılı asfalt sezonunun geçen yıl sezonun kapandığı Dumlupınar Mahallesi’nde açıldığını belirten Başkanımız Işık, “Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Uzun zamandır beklenen hizmeti vermeye başladık ama gecikmenin tek sebebi tüm altyapı tamamlanmadan bir metrekare dahi asfalt atmayacağımız uygulamamızdır. Mahallemizin altyapısını tamamlandık. Sosyal medya paylaşım platformlarında bu hizmetleri içine sindiremeyen vatandaşlarımız olduğunu gördük. Biz hizmet etmeye geldik ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Mahalleye yapılan hizmete söz eden bir anlayışı şiddetle kınıyoruz. Burada emek veren belediye çalışanlarımızın emeğine ve milletimizin parasına saygı duymalıyız. Asfalt kazma dönemi bitti. Onun için elektriğini zamanında döşeyecek, suyu döşenecek, telekom hattı döşenecek ve en son üzerine asfalt atılacak” dedi.

17 HEKTAR ASFALT SERİLDİ

Özgür Sokak, Yaldız Sokak, Balözü Sokak, Reyhan Sokak, Manas Sokakta asfalt serim işlemlerinin tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Karakeçili Sokak, Alıç Sokak, Sezar ve Balkaya Sokakta çalışmalar devam ediyor. Yeni sezonda yaklaşık 17 bin metrekare yani 17 dekarlık bir asfalt alanı mahallemizde tamamlandı. Emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Özellikle yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon konuları altyapı için çok önemli. Bu mahallemize ciddi anlamda emeğimiz ve harcamamız oldu. Mahalle sakinlerimiz yapılan hizmetlerin kıymetini bilir ve yapılan eserleri korur” dedi.

MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN

Dumlupınar Mahalle Muhtarı Ahmet Güngör ise açıklamasında asfalt serimi öncesinde altyapının tamamlanması gerektiğini ifade ederek, “Dumlupınar Mahallemiz 23 bin nüfusa ulaşan büyük bir mahalle. Hızlı gelişen bir mahalleyiz. İnşaatların devam ettiği sokaklar var. Prosedür gereği altyapı bitmeden asfalt işlemleri yapılmıyor. Her yağmur yağdığında mahalle sakinlerimiz muhtarım su bastı diyerek bize geliyordu. Altyapı sorununu başkanımız çözdü ve şimdi de üstyapıya sıra geldi. Mahalle halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu