324379001

Atatürk Evi’ni her yaştan ve her kesimden insan ziyaret ediyor

Atatürk Evi’ni her yaştan ve her kesimden insan ziyaret ediyor

Atatürk Evi’ni her yaştan ve her kesimden insan ziyaret ediyor

Atatürk Evi’ni her yaştan ve her kesimden insan ziyaret ediyor

17 Ocak 2018’deki açılışından bu yana yaklaşık 750 bin kişinin ziyaret ettiği Atatürk Evi, her yaştan ve her kesimden insanı misafir ediyor.

Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelenlerin yanı sıra; Atatürk Evi’ni, Bulgaristan, Yunanistan, Karadağ, Makedonya gibi balkan ülkelerinden gelen ziyaretçiler de büyük bir hayranlıkla geziyor.

Atatürk Evi, kafile halinde gelen ziyaretçilerin yanı sıra; yerli ve yabancı siyasetçiler, belediye başkanları, büyükelçiler, devlet adamları, sanatçılar, tiyatrocular ve ünlü isimlerin de geldiği şehrin en önemli yapıtlardan birisi olarak zirvedeki yerini koruyor.

Haftaiçi, ilk-orta ve lise öğrencilerinin de inceleme yapmak üzere geldiği ev, haftasonları adeta ziyaretçi akınına uğruyor. Özellikle çocuklar, bu ziyaretten oldukça memnun ayrılıyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu,  yaptığı açıklamada; “Atatürk Evi, geçen zaman içinde popülaritesi yüksek bir konuma ulaştı. Şehrimize gelen tüm misafirlerimiz, burayı görmeden Kırklareli’nden ayrılmıyor. Hatta sırf bu evi görmek için gelenlerin sayısı da yadsınamayacak kadar çok. Bugüne kadar, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın yanı sıra, bu önemli yapıtımızda, birçok ünlü ismi de ağırlamış olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Şehrimizin ve bölgemizin geleceğine güzel bir eser bıraktık ve bunu halkımızla birlikte başardık. Daha nice eserleri ve girişimleri, Kırklarelimize, vatandaşlarımızla birlikte kazandıracağız” diye konuştu.


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu