324379001

ATSO Başkanı Bahar, ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde

ATSO Başkanı Bahar, ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde

ATSO Başkanı Bahar, ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nde ücretsiz eğitim alan kursiyerleri ziyaret etti. Bahar'a ziyareti sırasında, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

ATSO Başkanı Bahar, Yer tahsisini Kemer Belediyesi'nin sağladığı ve ATSO tarafından yaptırılarak Kemer Belediyesi'ne devredilen Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nde ücretsiz kurs alan kursiyerleri ziyaret etti.

Şef Furkan Üstündağ, Başkan Bahar'a merkezde verilen kurslar, kursiyerler ve yaptıkları farkındalık projeleri hakkında bilgiler verdi.

Sınıfları tek tek gezen Bahar ve beraberindekiler, geleceğin müzisyenlerinin seslendirdiği eserleri dinledi. Bahar, kursiyerlerin seslendirdiği “Fikrimin ince gülü” adlı esere eşlik ederek, kursiyerlerle beraber şarkı söyledi.

Bahar, yaptığı konuşmasında, kendisinden önceki dönemde yapılan merkezin çok doğru ve önemli bir proje olduğunu belirterek, yapılan projeyi kendisinin de yeni yönetim olarak desteklediklerini söyledi.

Merkezde yapılan çalışmaları görmenin kendilerini çok memnun ettiğine işaret eden Bahar, “Bizim en çok yapmak istediğimiz şey “insana dokunmak”. Bu merkezde “insana dokunulduğunu” görüyoruz. ATSO olarak desteğimiz Kemer'e devam edecek. Ben çok mutlu ve memnun oldum. Tüm kursiyerlere başarılar diliyorum.” dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu