324379001

Avrupa Şampiyonu Alperen’den Samsun’a mesaj

Avrupa Şampiyonu Alperen’den Samsun’a mesaj

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 82 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazanan Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Milli Güreşçi Alperen Berber, “Çok mutluyum ve gururluyum. Bana destek olan herkese teşekkür ederim. Kazandığım b

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Milli Güreşçi Alperen Berber grekoromen stil 82 kiloda, Rus sporcu İslam İsmailovic Aliyev'i 4-3 yenerek altın madalya kazandı. Avrupa Şampiyonu olan milli güreşçi, büyük gurur yaşattı.

MADALYASINI SAMSUN’A VE TÜRK MİLLETİ’NE ARMAĞAN ETTİ
Kazandığı büyük başarı ile ilgili konuşan Milli Güreşçi Alperen Berber, “Çok mutluyum ve çok gururluyum. Başta ailem olmak üzere bana güvenen, inanan herkese çok teşekkür ederim. Arkamda dağ gibi duran her zaman yanımda olan babama çok teşekkür ediyorum. Bana, takımımıza, arkadaşlarıma her zaman desteklerini esirgemeyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kazandığım bu madalyayı memleketim Samsun’a ve Türk Milleti’ne armağan ediyorum. Ülkeme böyle bir şampiyonluk kazandırmak benim için çok büyük bir onur. Bundan sonra yeni başarılar kazanmak için canla başla çalışmaya devam edeceğim” dedi.

BAŞKAN DEMİR TEBRİK ETTİ
Alperen Berber’i tebrik eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Alperen bir kere daha bizi gururlandırdı. Kendisini kutluyorum. Şampiyona sırasında müsabakaları heyecanla takip ettik. Son olarak final maçını da kazanarak altın madalyanın sahibi oldu. Bizlere bir gurur daha yaşattı. Başarılı sporcumuz kazandığı altın madalya ile göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. İlk defa yer aldığı Grekoromen Güreş Milli Takımı'mızda Avrupa Şampiyonu olması Alperen’in ne kadar özel bir sporcu olduğunu bir kere daha gösterdi. Daha nice başarılar kazanacağına hepimizin inancı tam” diye konuştu.


 


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu