324379001

Bafra’da yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor

Bafra’da yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bafra ilçe merkezindeki BSK sıcak asfalt kaplama yol çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak bin 600 metrelik güzergahta yer alan Yukarıbakırpınar, İshaklı ve Mehmet Akif Ersoy Caddeleri’nde yapılan sıcak asfalt ç

Samsun Büyükşehir Belediyesi gerek kent merkezinde, gerek kırsal mahallelerdeki yol sorunlarını tek tek çözüyor. İlçe merkezlerinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar BSK sıcak asfalt çalışmalarıyla daha konforlu hale getiriliyor. Bu kapsamda Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Bafra İlçe merkezinde bulunan daha önce yapımı tamamlanan 1500 metre uzunluğundaki Türk Ocağı ve Gençlik Caddeleri’nin devamı niteliğindeki 1600 metrelik güzergahta yer alan Yukarıbakırpınar, İshaklı ve Mehmet Akif Ersoy Caddeleri’nin sıcak asfalt çalışmaları hızla tamamlandı.

‘YOL SORUNUNU ÇÖZDÜK’

Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nda görevli İnşaat Mühendisi Halit Furkan Kobya, “Çalışmalarımıza başlamadan önce yolumuzda altyapı çalışmalarını tamamladık. Altyapı çalışmalarının ardından caddemizin sıcak asfalt kaplama çalışmasını gerçekleştirdik. Çalışma yaptığımız bu caddeler vatandaşlarımızın yoğun olduğu kullandığı araç ve yaya trafiğinin fazla olduğu işlek caddeler. Yaptığımız çalışma ile vatandaşlarımız oldukça memnun kaldı” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Caddedeki esnaflardan Firdevs Kılıç, yapılan asfalt çalışmasıyla yolun çok güzel bir hala geldiğini belirterek “Yol ile ilgili sıkıntımız vardı. Çalışma yapılınca şimdi çok güzel oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu. İlhan Ocakküçük isimli vatandaş ise şunları söyledi: “Bu çalışmadan önce tüm vatandaş tozlardan dolayı çok rahatsızdı. Şimdi çok şükür o tozdan kurtulduk. Emek harcayanlardan Allah razı olsun, çok ilgilendiler.”

‘ÖMÜRLÜK YOLLAR YAPIYORUZ’

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kentin dört bir yanında çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek “Yaptığımız ömürlük yollar ile vatandaşlarımıza daha konforlu ulaşım imkanı sunuyoruz. Samsun’un ulaşım altyapısı çok güçlü hale geldi. ‘Kent merkezi ve kırsala eşit hizmet’ ilkesi ile hareket ederek tüm vatandaşlarımızın yol ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırıyoruz. Hizmette yakın-uzak mesafe kavramı bizim için geçerli değil. Vatandaşımızın olduğu her noktaya hizmet götürüyoruz. Vatandaşlarımızın talebinin karşılanması için ne gerekiyorsa yapıyor, tüm talep ve ihtiyaçlara hızla cevap veriyoruz” dedi.


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu