324379001

BAHAR TEMİZLİĞİ KAPSAMINDA İLAÇLAMA DA YAPILIYOR…

BAHAR TEMİZLİĞİ KAPSAMINDA İLAÇLAMA DA YAPILIYOR…

BAHAR TEMİZLİĞİ KAPSAMINDA İLAÇLAMA DA YAPILIYOR…

Sivas Belediyesi bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmaya başladığı şu günlerde bir yandan bahar temizliğine devam ederken bir yandan da yeni tip corona virüs önlemleri kapsamında cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışması yapıyor.

Sivas Belediyesi ekipleri, ilaçlama çalışmaları kapsamında, İstasyon ve Atatürk Caddelerini dezenfekte ederek, tazyikli suyla yıkadı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan corona virüsle ilgili hükümetin aldığı birçok tedbirin olduğunu söyledi.

Bilgin, corona virüs tedbirleri çerçevesinde 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkmasının kısıtlandığını hatırlatarak, "Hemşerilerimizin, büyüklerimizin, çınarlarımızın kendi hayatlarını korumak adına hızla yapılacak tedbirleri aldık ve uygulamaya başladık.” diyen Bilgin, hem bahar temizliği hem de mevcut durumla alakalı bir temizlik çalışması başlattıklarını söyledi.

Bilgin; "Şehrimizin tarihi kent meydanını dezenfekte ederek, yıkayarak hem bahar temizliği hem de corona virüse karşı tedbir alıyoruz. Hemşerilerimizden ricamız, arzumuz mümkün olmadıkça kalabalık ortamlara girmemeleri, çarşıya pazara ihtiyaçları dışında çıkmamaları. Özellikle 65 yaş üzerinde risk altında olan hemşerilerimizin alınan karar gereğince evlerinde oturmaları gerekiyor. Eğer bir ihtiyaç varsa biz her zaman valilik, belediye ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla onların ihtiyaçlarını giderecek önlemleri aldık. Bu süreci evde kalarak hep birlikte atlatacağız, evde kalarak yaşam kurtaracağız." şeklinde konuştu.

Bilgin, dezenfekte ve temizlik çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtti.


Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu