324379001

Bakan Çavuşoğlu, Antalya Şehir Hastanesini gezdi

Bakan Çavuşoğlu, Antalya Şehir Hastanesini gezdi

Bakan Çavuşoğlu, Antalya Şehir Hastanesini gezdi

Dışişleri Bakanı ve 28.Dönem AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez’de 372 bin 916 metre kare alana inşa edilen Antalya Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.  Çavuşoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Antalya Şehir Hastanesini sıfırdan var eden emekçilere de TOGG deneyimi yaşattı.

Antalya’nın sağlık üssü Kepez’de yükselen, Şehir Hastanesini Dışişleri Bakanı ve 28.Dönem AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, ziyaret etti. Antalya Şehir Hastanesi’ne kendi kullandığı yerli ve milli otomobilimiz TOGG ile gelen Bakan Çavuşoğlu, hastane inşasında çalışan ekip tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve İl Sağlık Müdürü Op.Dr. İsmail Başıbüyük eşliğinde hastaneyi gezdi. Acil Servis üniteleri ve hasta odalarını gezen Bakan Çavuşoğlu, Cumhuriyet Türkiye’sinin Antalya’ya yaptığı en büyük yatırım olduğunun altını çizdi. Bakan Çavuşoğlu, “Devasa bir hastane… Projeye 1000 yataklı olarak başlandı. Daha sonra kapasite 1400 ‘e çıkarıldı. Tek kişilik ve çift kişilik suit odalardan oluşuyor. Birinci sınıf bir hastane… Şuan odalara yataklar yerleştiriliyor. Polikliniklere gerekli olan sağlık cihazları alınmış ve yakın zamanda da hasta kabulüne başlanacak. Dizaynı da, mimarisi de çok güzel. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi.  

Bakan Çavuşoğlu, Antalya Şehir Hastanesini sıfırdan var eden emekçilere de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde özel bir sürpriz yaptı.  Aracının yolcu koltuğuna geçen Bakan Çavuşoğlu, bir kadın ve bir erkek olmak üzere 2 işçiye TOGG deneyimi yaşattı.
 
 

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu