324379001

BAKAN ÇAVUŞOĞLU´NU GÖNÜL SOFRAMIZDA AĞIRLADIK

BAKAN ÇAVUŞOĞLU´NU GÖNÜL SOFRAMIZDA AĞIRLADIK

BAKAN ÇAVUŞOĞLU´NU GÖNÜL SOFRAMIZDA AĞIRLADIK

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NU GÖNÜL SOFRAMIZDA AĞIRLADIK

BAKAN ÇAVUŞOĞLU AFYONKARAHİSARLILARLA İFTAR YAPTI

           Afyonkarahisar Belediyesi her akşam farklı bir mahalleyi iftarda ağırlamaya devam ediyor. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar buluşmasının konuğu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Bakanımız Çavuşoğlu ve Başkanımız Zeybek, Hamidiye Mahallesi sakinleri ile birlikte orucunu açtı.

Afyonkarahisarlılar Belediyemizce kurulan iftar sofrasında buluşmaya devam ediyor. Her akşam farklı bir mahallenin bir araya geldiği gönül sofralarında birlik ve beraberliğimiz pekişiyor. Hamidiye mahallesi sakinlerinin ağırlandığı iftar buluşmasında, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Afyonkarahisarlılarla aynı sofrada buluştu. Programa; Vali Vekili Uğur Kolsuz, Milletvekillerimiz İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumhur İttifakı milletvekili adayları, mahalle muhtarları ve vatandaşlarımız katıldı. 

"BİRLİĞİMİZ KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN"

Mübarek 11 ayın sultanı Ramazan boyunca geleneksel iftar soflarında hemşehrileri ile buluştuğuna dikkat çeken Başkanımız Mehmet Zeybek konuşmasında; “Ramazanımız mübarek olsun. Sayın Bakanımıza şehrimiz adına Afyonkarahisar’ımıza hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum. Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede iftar programları düzenliyoruz. Teşrifleriniz ile bizleri onurlandırdınız. Sizlere teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz 2019 yılında yaşanan pandemi döneminde iftar programı düzenleyememiştik. Her yıl 58 mahallemizin tamamında günlük 10 bin kişiye iftar veriyoruz. Halkımızla bir araya geliyoruz. Hemşehrilerimiz ile aynı aşı paylaşıyor, dertleri ile dertleniyoruz. Cenab-ı Hak birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin. 14 Mayıs’ta ki seçimde de birliğimiz kardeşliğimiz daim olsun. Ülkemizin geleceğine, bakasına sahip çıkanlara bizlerde sahip çıkacağımızı buradan bir kez daha ifade ediyorum” ifadelerini kullandı. 

"MEHMET BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ"

Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Başkanımız Mehmet Zeybek ve beraberindeki heyet; iftar programı ardından Belediyemizce kurulan Ramazan Çarşısını ziyaret etti. Deprem bölgesinden gelen esnaflar ve şehrin esnaflarının stant açtığı çarşıda hasbihal etti, hatıra fotoğrafları çekindi. Belediyemiz sosyal tesisi Zafer 03’te çay sohbetinde de buluşmayı ihmal etmeyen Bakanımız Çavuşoğlu, burada yaptığı açıklamada, “Afyonkarahisar’ımızda bulunmaktan mutluluk duydum. Mehmet Başkanımızın iftar sofrasına katıldık. Ardından Zafer Meydanına geldik. Belediyemizin her Ramazan ayında kurduğu Ramazan Çarşısında stantları ziyaret ettik. Her sene Ramazan’da vatandaşlarımızın teravih namazından sonra gelip hoşça vakit geçireceği bir yer olmuş. Deprem sebebi ile içimiz buruk tabi. Mehmet Başkanımız Afyon’a gelen depremzedeler ile de ilgileniyor. Yine de vatandaşlarımız burada güzel bir Ramazan geçiriyor. Mehmet Başkanımızın başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Antalyalı kardeşi olarak ta her zaman destekçisiyiz, elimizden geleni yaparız.” diye konuştu.


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu