324379001

BAŞARILI SPORCULARIMIZ ÇANAKKALE’Yİ GEZDİ

BAŞARILI SPORCULARIMIZ ÇANAKKALE’Yİ GEZDİ

BAŞARILI SPORCULARIMIZ ÇANAKKALE’Yİ GEZDİ

Kütahya Belediyespor bünyesinde 17 branşta müsabakalara katılan ve başarılı olan 48 sporcumuz, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık tarafından Çanakkale gezisiyle ödüllendirildi.

17 branşta gençlerimize spor imkânı sunan Kütahya Belediyespor Kulübümüz, birçok şampiyonada aldığı ulusal ve uluslararası başarılar ile adından başarı ile söz ettiriyor. Gençlerimizin bu başarıları karşısında Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık da sporcularımızı Çanakkale ve Gelibolu Tarihi Alan gezisiyle ödüllendirdi.

Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğümüz görevlisi Mehmet Çetiner ve Kütahya Belediyespor Kulübümüz görevlisi Ersin Kaçar’ın refakatinde gerçekleşen gezide sporcularımız Eceabat, Çam Burnu Kalesi, Ağa Dere Ağır Mecruhin Hastanesi ile Şehitliği, Değirmen Burnu Tabyası, Dur Yolcu, Kilitbahir Köyü, Kilitbahir Kalesi, Sarı Kule, Namazgâh (Aziziye) Tabyası, Rumeli Hamidiye Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası, Havuzlar Şehitliği, Baykuş (Mesudiye) Tabyası, Soğanlıdere Vadisi, sahra hastaneleri, harp yolu, mutfaklar, fırınlar ve depoları gezerek Seyit Onbaşı ve kahraman silah arkadaşları hakkında bilgiler aldı.

Gezinin devamında gençlerimiz Şahindere Sargı Yeri Şehitliği, Alçıtepe Eski Hisarlık Tepe mevkiinde bulunan Şehitler Anıtı, Meçhul Asker Anıtı, Türk Bahçesi, 26. Alay, Ezineli Yahya Çavuş Anıtı, Alçıtepe, Arıburnu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki 19. Tümen, Albayrak Sırtı, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Karayörük Deresi Şehitliği, Kanlı Sırt, Kırmızı Sırt, Merkez Tepe, 57’nci Alay Komutanı Şehit Kay-i Makam (Yarbay) Hüseyin Avni Bey ile Çatal Dere Şehitliği, güzergah üzerinde meydana gelen muharebeler, verilen şehitler, yaşanan kahramanlıklar anlatılmış, siper yerleri, lağım tünelleri görülerek Bomba Sırtı’nda yer alan Kesik Dere ve 57’nci Alay Şehitliği’ni ziyaret etti.

Gezinin son bölümünde sporcularımız, Atatürk’ün “Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum” sözünü söylediği Conk Bayırı’nı gezdi. Daha sonra Mustafa Kemal Atatürk’ün göğsündeki cep saatinden nasıl vurulup yaralandığı hakkında bilgiler alan gençlerimiz, Atatürk Anıtı’nı gezerek geziyi sonlandırdı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu