324379001

BAŞKAN ALTAY: “SEYYİD HARUN VELİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ KONYA’MIZA DEĞER KATACAK”

BAŞKAN ALTAY: “SEYYİD HARUN VELİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ KONYA’MIZA DEĞER KATACAK”

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir’de Tarihi Merkez Seyyid Harun Veli Çevre Düzenlemesi 2. etap çalışmalarını sürdürüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seyyid Harun Veli Hazretlerinin camisinin ve türbesinin bulunduğu alanın

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir’e değer katacak Tarihi Merkez Seyyid Harun Veli Çevre Düzenlemesi 2. etap çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın 31 ilçesinde önemli eserleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, Seydişehir’deki Seyyid Harun Veli Hazretlerinin camisinin ve türbesinin bulunduğu alanda da tarihi bir projeyi tamamlamak için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.

Bölgenin Seydişehir’in kalbi olduğunu kaydeden Başkan Altay, “Konya’mızın her bir köşesine hizmet etmek bizim için büyük mutluluk. Seyyid Harun Veli gibi Anadolu coğrafyasının mimarı konumunda olan önemli zatlara hizmet etme imkanı bulduğumuz için ne kadar hamd etsek azdır. Bölgede daha önce birinci etabını tamamladığımız projenin ikinci etabını geçtiğimiz aylarda başlatmıştık. Turizm açısından Konya’mıza ve Seydişehir’imize büyük değer katacağına inandığım bu önemli yatırımı inşallah bu yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. 28 bin metrekarelik alanda sürdürülen ve kamulaştırma bedeliyle birlikte yaklaşık 50 milyon liraya mal olacak projenin ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu