324379001

Başkan Büyükkılıç, AK Parti 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ne Katıldı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti 4

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği ve hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı. Kongrede oy kullanan Başkan Büy

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ne, Kayseri’den Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, ilçe belediye başkanları ve delegeler katılarak oylarını kullandı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede hitaplarını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hakka ve millete hizmet sevdasına, Türkiye sevdasına gönül veren herkes bedeni ile olmasa bile kalbiyle, ruhuyla, aşkıyla, sevdasıyla bu salondadır. Bu sevda Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme sevdasıdır. Bu sevda Türkiye bin yılına yürüyüş sevdasıdır. Bu sevda ecdadın emanetine sahip çıkma davasıdır. Bu sevda Iğdır’ın, Isparta’nın, İstanbul’un, İzmir’in, Kahramanmaraş’ın, Karabük’ün, Karaman’ın, Kars’ın, Kastamonu’nun, Kayseri’nin, Kırıkkale’nin sevdasıdır” diyerek 81 ili tek tek saydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, Cumhur İttifakı kılavuzluğunda Türkiye Yüzyılı vurgusu yaparak, hedeflerine ulaşacaklarının altını çizdi.

“TÜRKİYE İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Başkan Büyükkılıç, kongre ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “AK Parti’mizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Kayseri teşkilatı olarak büyük bir çoşku ve heyecanla yerimizi aldık ve oyumuzu kullandık. AK Parti’miz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Yıllardır olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemize hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışacak AK Kadrolarımız ile daha müreffeh bir Türkiye için durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu