324379001

Başkan Büyükkılıç: “Birliğimiz, Beraberliğimiz, Dayanışmamız Bizim En Güzel Bereketimiz”

Başkan Büyükkılıç: “Birliğimiz, Beraberliğimiz, Dayanışmamız Bizim En Güzel Bereketimiz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentin üretim merkezi Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Ergül Mobilya ve Gülemre Mobilya’yı ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, “Birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız bizim en güzel b

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sanayi ve ticaretin merkezi Kayseri’de üretim ve istihdama önemli katkılar sunan firmaları ziyaret ederek, firma yönetimi ve personeli ile buluşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, Ergül Mobilya ve Gülemre Mobilya’yı ziyaret ederek firmaların yöneticileri ve personeli ile görüştü.

İlk olarak Ergül Mobilya’yı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, firma sahipleri Ali Rıza Şenozan, Ergül Şenozan ve Hasan Kiraz ile görüşerek, ardından firma personeli ile yemekte bir araya geldi.

Fabrikada üretim tezgâhlarını tek tek dolaşarak personele kolaylıklar dileyen Başkan Büyükkılıç, tezgâhın başına geçerek üretime yardımda da bulundu. Büyükkılıç, üretim yapan personele teşekkür ederek, “Ergül bizim gururumuz. Nereye gitsek markamızı görüyoruz. Yurt içinde, yurt dışında sizin ürettiğiniz ürünleri görmekten keyif alıyoruz, Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Öğle yemeğinde Ergül Mobilya çalışanları ile bir araya gelen Büyükkılıç, yemekhanede masaları dolaşarak personelle sohbet etti. Personel de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Başkan Büyükkılıç’ı, “Ellerinizden öperiz, her zaman yanınızdayız. Hayırlı olsun Başkanım” sözleri ile tebrik etti.

Daha sonra Gülemre Mobilya Fabrikası’na geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, firma yönetimi ve personelle buluştu.

“Kayseri Mobilyaya Mührünü Vurdu”

Fabrika yemekhanesinde personele hitap eden Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin mobilya sektörüne mührünü vurduğunu ifade ederek, “Kayseri’mizin gerçekten yüz akı olan ihracata mührünü vuran, 4 milyar dolarlık ihracatın en temel ana kalemini oluşturan mobilya ağırlıklı bu ürünleri üreten ve bu ihracatı sağlayan sizlersiniz. Malum geçenlerde İstanbul’daki fuarda da Kayseri’miz hem mobilya sektöründeki varlığıyla hem de bakanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, valimiz orada bulunmasıyla hem İstanbul Valisi’nin hem de Ticaret Bakanı ‘bizzat Kayseri hakikaten mobilyaya mührünü vurdu, ses getirdi’ diye ifade etti. Bunu sağlayan sizlersiniz. Elbette helalinden kazanıp helalinden harcamaya çalışan, alın teriyle evine ekmeğini götürmeye çalışan siz kardeşlerimizin emeğini göz ardı edemeyiz” diye konuştu.

Birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yapan Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kayseri’miz hayırseverliği ile helalinden kazanıp helalinden harcamaya her zaman gayret eden iş adamlarımızla da ayrı bir boyut kazanmakta. Malum geçen sene bir deprem yaşadık. Ondan öncesinde pandemi gördük. Birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız bizim en güzel bereketimiz. Cumhurbaşkanımız adeta çırpınıyor mazlum insanların sesi ve lideri olarak, onların sözcüsü olarak üzerine düşenden fazlasını yapıyor. Bugüne kadar bizlere sahip çıktınız, bizler de sizlere layık olma yolunda irade gösterdik. Çok şükür şehrimizi iyi bir noktaya taşıdık. Yeter mi? Yetmez. Daha fazlasını yapacak irade var mı? Allah’ın izniyle var. Tecrübemiz de var, birikimimiz de var.”

Büyükkılıç, kentin üniversiteleri, organize sanayi bölgeleri, sağlık ve turizm imkânlarına da değindi.

Geçmişteki sağlık altyapısı ile şehir altyapısının da çok kötü olduğunu, günümüzde ise büyük bir ilerleme kaydedildiğini belirten Başkan Büyükkılıç, “Sırf millet bahçesi 1 milyon 260 bin metrekare Kayseri’mize kazandırıldı. En son süreçte havaalanı terminal binası hepimizin gururu oldu” şeklinde konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak merkezi ile taşrası ile yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koştuklarını dile getiren Büyükkılıç, “Her zaman başımız dik olarak sizlere layık olmaya çalıştık. 30 büyükşehir içerisinde yatırıma en çok pay ayıran şehirler arasında birinci sıraya yerleştik. Biz israfa fırsat vermeyiz. Bizim sizlere layık olma, kamu hakkını yetim hakkını gözeterek hizmet etme yönünde 16 ilçe belediye başkanı kardeşimizle el ele vererek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, onların kenetlenmesi, ülkemizin bekası adına yaptıkları iyi niyetli çalışmalar bizlerin de elbette ki, onların da destekleri ile sizlere layık olma yönündeki irademiz var. Bu dönemde de Mevlâ’m lütfeder, sizler dua eder, sahip çıkarsanız inşallah sizlere layık olmaya çalışacağız. Mevla’m mahcup etmesin diyor, inşallah gençlerimize, çocuklarımıza, ülkemizin geleceği olan o canlarımıza, hanım kardeşlerimize ve her yaş gurubuna yeni projelerimiz ile şehrimizi daha iyi noktaya taşıyarak, kendisinden hep olumlu söz ettiren bir şehir olma yönünde irade göstermeyi Mevla’m lütfetsin diyorum” ifadelerinde bulundu.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu