324379001

Başkan Büyükkılıç: “Develi İlçemize 28 Milyon 800 Bin TL’lik İçme Suyu Yatırımı Yapıyoruz”

Başkan Büyükkılıç: “Develi İlçemize 28 Milyon 800 Bin TL’lik İçme Suyu Yatırımı Yapıyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nce Develi İlçesi’nde yeni yerleşim yerleri için 28 Milyon 800 Bin TL maliyet ile içme suyu yatırımında çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini

KASKİ Genel Müdürlüğü kent genelinde sağlıklı, sürdürülebilir ve kaliteli altyapı hedefiyle faaliyetlerini aralıksız şekilde sürdürüyor. Yeni nesil, son teknoloji malzemeler kullanarak Kayseri’nin tamamında altyapıyı revize eden KASKİ, standartların üzerinde hizmet sunmaya gayret ediyor.

Bu kapsamda Develi İlçesi’ne bağlı Çomaklı Mahallesi Yapraklıburun mevkinde yeni yerleşim yerleri için içme suyu terfi hattı ve şebeke hattı imalatı gerçekleştiriliyor.

“Altyapının Önemini Çok İyi Biliyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilk günden beri merkez ilçe ayrımı yapmadan titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir yarınlar bırakmak için altyapının önemini çok iyi bildiklerini kaydetti.

Kent genelinde gerek altyapı gerekse üst yapı kavramına giren tüm hizmetlerin eksiksiz şekilde yerine getirilerek kesintisiz ve sürdürülebilir hizmet için ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç şunları söyledi:

“Kayseri Büyükşehir Belediyemiz ve bağlı bulunan kurumlarımız kusursuz ve sürdürülebilir hizmet sunma yolunda emin adımlarla ilerliyor. KASKİ’miz ile kısa ve uzun vadeli altyapı ihtiyaçlarına çözümler getirerek vatandaşlarımıza daha yaşanabilir ortamlar hazırlıyoruz.  Çok şükür gelecek nesiller için yaptığımız önemli yatırımlar ve içme suyunun 7/24 kontrol altında tutulması ile kentimizin tamamında musluklardan memba kalitesinde su akan şehir olma ayrıcalığını sağladık. Hiçbir zaman merkez, ilçe ayrımı yapmadan; eşit hizmet anlayışını ön planda tuttuk. Yakın, uzak demeden altyapıyı daha iyi noktalara taşımak için elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Develi ilçemizde Çomaklı Mahallesi’nde Yapraklıburun olarak adlandırılan bölgede yeni yerleşim yerleri için 28 milyon 800 Bin TL maliyet ile toplam uzunluğu 20.350 metre olan hat imalatı gerçekleştiriyoruz. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. İş tamamlandığında bölge halkımızı temiz ve kaliteli içme suyuna kavuşmuş olacak. Şimdiden hayırlı olsun. Tüm birimlerimiz ile fedakârca gece gündüz demeden çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.”



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu