324379001

Başkan Büyükkılıç, Doğu Türkistanlılarla Buluştu

Başkan Büyükkılıç, Doğu Türkistanlılarla Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de yaşayan Doğu Türkistanlılarla bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, “Biz birlikte anlam ifade ederiz. 16 ilçe belediye başkanı kardeşimle el ele hep beraber çalışacağız” dedi.

Kentte birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın adeta sembolü olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Doğu Türkistan Milli Meclis Başkanı Seyit Tümtürk ile birlikte Doğu Türkistanlılarla buluştu.

Başkan Büyükkılıç, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde Doğu Türkistanlılarla Buluşma Programı’nda tek tek masaları gezerek, misafirleri ile sohbet etti.

“Gece, Gündüz Demeden Koşturuyoruz”

Burada Doğu Türkistanlılara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Bir olmamız, beraber olmamız lazım, dayanışmamız lazım, bunun yanında güçlü olmamız lazım. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yüzlerce projesi var. El ele, gönül gönle hep beraber, bu şehri, bu ilçeleri nasıl ihya eder, imar eder, gönüllerde nasıl yer ederiz diyerek gece, gündüz demeden koşturuyoruz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, önce insan diye bağrımıza basıyoruz” şeklinde konuştu.

“16 İlçe Belediye Başkanı Kardeşimle El Ele Hep Beraber Çalışacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kayseri’ye gösterdiği ilgi ve kazandırdığı yatırımlardan dolayı teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, “Biz birlikte anlam ifade ederiz. 16 ilçe belediye başkanı kardeşimle el ele hep beraber çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür edilmez mi, edilir. Onun ekibi icraat üretir” diyerek, kentte yapılan hizmetleri anlattı.

Büyükkılıç, hem merkezde hem taşrada hizmetten hizmete koştuklarını, yaptıkları hizmetleri bir ibadet olarak gördüklerini ifade etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da bu programda emeği geçen Başkan Büyükkılıç ve ekibine teşekkür ederek, birlik, beraberlik mesajı verirken, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise Müslüman coğrafyaların refaha, huzura kavuşması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında hükümetin büyük gayret gösterdiğini anlattı.

Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Doğu Türkistan Milli Meclis Başkanı Seyit Tümtürk de “Kayseri’ye çok güzel eserler kazandırdınız. Dr. Memduh Büyükkılıç başkanıma teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum” dedi.

Programda, özellikle çocuklar başta olmak üzere misafirleri tarafından yoğun ilgi gören Büyükkılıç, günün anısına Doğu Türkistanlılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu