324379001

Başkan Büyükkılıç: “Felahiye’ye 73 Milyon TL’lik Yol Yatırımı Yapıyoruz”

Başkan Büyükkılıç: “Felahiye’ye 73 Milyon TL’lik Yol Yatırımı Yapıyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ulaşılabilir Kayseri vizyonu ile yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, bu kapsamda kırsal bölgelerdeki yol genişletme çalışmalarına 73 milyon TL’ye mal olan Felahiye yolu i

Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, mevcut hali sathi kaplama olan, gerek trafik yoğunluğu gerekse de ağır tonajlı araçların geçmesi nedeniyle sık sık bozulan ve sürekli bakım, onarıma ihtiyaç duyulan Kayseri ili Felahiye ilçesi ile Yozgat ili Çandır ilçeleri arasındaki ‘Felahiye-İsabey-Çandır’ hattında önemli bir çalışma başlattı.  

ALT YAPISI GÜÇLENDİRİLDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, iki ili ve ilçeyi birbirine bağlayan ve çok fazla trafik yoğunluğu olan yolda, alt yapı güçlendirme ve yolda genişletme çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarla yolun daha sağlam ve uzun süre hizmet vermesi planlanıyor” dedi.

SONRASINDA BSK SICAK ASFALT YAPIMINA GEÇİLECEK

Söz konusu yoldaki alt yapı çalışmaları sonrasında Kayseri yol ağındaki 13 kilometrelik kısmına sıcak asfalt yapımına geçileceğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Felahiye’ye 73 milyon TL’lik yol yatırımı yapıyoruz Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun, çok daha konforlu ve sağlam bir hale gelmesi hedefleniyor” diye konuştu.

22 BİN TON BSK MALZEME KULLANILACAK

Merkezde olduğu gibi kırsal kesimde de yatırımların hızla sürdüğünü söyleyen Büyükkılıç, yaklaşık 22 bin ton asfalt döküleceğini belirterek, Gerçekleştirilecek asfalt çalışmaları ile yaklaşık 13 kilometrelik yolda toplam 22 bin ton Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) malzeme kullanılırken, yolun tahmini maliyeti ise 73 milyon TL olarak öngörülüyor.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu