324379001

Başkan Büyükkılıç, Oto Galericiler Sitesi Yeni Yönetimini Ağırladı

Başkan Büyükkılıç, Oto Galericiler Sitesi Yeni Yönetimini Ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anadolu Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tuzcuoğlu ve yeni yönetimini ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Oto Galericiler Sitesi’nde yapılan genel kurulda yeniden seçilerek güven tazeleyen Anadolu Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tuzcuoğlu ve yeni yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Büyükkılıç, yeni yönetime ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Büyükkılıç, galerici esnaflarının talep ve önerilerini dinleyeceklerini belirterek, “Cenab-ı Allah helalinden bol kazanç versin. Varsa talepler, onları dinleriz, beraber değerlendiririz. Bu şehrimizin olmazsa olmazı olan canlarımıza ne gerekiyorsa onu yaparız” dedi.

“Şehrimizi Çok Seviyoruz”

Kayseri’yi çok sevdiklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz sizler için varız, buralar hizmet yeridir. Biz sizlerle beraber bugünlere geldik. Sayın Cumhurbaşkanımız bizim şahsımıza cumhur ittifakı anlayışı içerisinde bir görev tevdi etti. Ayrım gözetmeden, herkesi bağrımıza basarız, bir ağabey, bir kardeş anlayışı içerisinde bağrımıza basarız. Biz toplumu böyle görüyoruz. Anadolu ahlakı ve irfanı ile bu anlayış içerisinde kucaklayıcı olacağız. İnsanların hayırlısı da ona hizmet eden mantığı ile gayret ediyoruz. Şehrimizi çok seviyoruz, Kayseri bir başka güzel.”

Anadolu Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tuzcuoğlu da Başkan Büyükkılıç’a galerici esnafları olarak her zaman yanında olduğu için teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını tebrik ederek, hayırlı olmasını temenni etti.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu