324379001

Başkan Büyükkılıç, Tomarza’da Muhtarlarla Buluştu

Başkan Büyükkılıç, Tomarza’da Muhtarlarla Buluştu

Tomarza’da muhtarlarla bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, birlik, beraberlik mesajı vererek, ilçeye hizmetlerin süreceğini ifade etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesinde mahalle muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İlçe belediye düğün salonunda düzenlenen muhtarlar ile istişare toplantısına, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Tomarza İlçe Başkanı Erhan Şahin, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen, KASKİ Genel Müdür Vekili Yavuz Çağan, daire başkanları, meclis üyeleri, KCETAŞ yetkilileri ile mahalle muhtarları katıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mehmet Özhaseki’nin de telefon ile muhtarlara hitap ettiği toplantıda, Başkan Büyükkılıç, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını tek tek dinledi.

Büyükkılıç’ın hizmetlerini adeta konuşturduğunu vurgulayan Bakan Özhaseki, Kayseri’nin hizmetten yana bir sıkıntısı olmadığına vurgu yaptı.

“ÖNEMLİ OLAN SİZLERİ DİNLEMEK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Önemli olan sizleri dinlemek” diye seslendiği muhtarlara, “Mümkünse verdiğimiz dosyalara taleplerinizi yazarsanız, söz uçar yazı kalır mantığı içerisinde” diyerek, muhtarlardan taleplerini ve önerilerini aldı.

Büyükkılıç, toplantıda muhtarlara seslenerek, yapılan çalışmayı önemsediğini ifade etti.

İlçe genelinde yol, asfalt, kilitli parke gibi hizmetlerin devam edeceğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Biz birbirimize sahip çıkalım, Mevla’m mahcup etmesin. Katılanlara teşekkür ediyor, her birinize saygılar sunuyorum. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun” dedi.

Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin de Büyükkılıç’a ilçelerde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmasına “Su geldi teyemmüm bozuldu” diyerek başlayan Şahin, “Memduh Başkanım gelince fazla konuşmaya gerek kalmadı” ifadesinde bulundu. Şahin, toplantının verimli olması temennisinde bulunarak sözlerini sonlandırdı.

Yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin istişare edildiği toplantıda mahalle muhtarlarını tek tek dinleyen Başkan Büyükkılıç, muhtarların talep ve önerilerini de yazılı olarak not aldı.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu