324379001

Başkan Büyükkılıç’a "İncesu Üzüm Festivali" Daveti

Başkan Büyükkılıç’a

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’i makamında kabul etti. Başkan İlmek, Başkan Büyükkılıç’ı ve tüm Kayserilileri 8 Eylül’de 28’incisi düzenlenecek olan Geleneksel Kültür Turizm ve Üzüm Festiv

1991 yılından beri her yıl Eylül ayının ilk cumartesi günü düzenlenen İncesu Üzüm Festivali, bu yıl da 8 Eylül’de gerçekleşecek. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret eden İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Başkan Büyükkılıç’a festival davetiyesi ve üzüm takdim etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Büyükkılıç, “Başkanımız, İncesu’muzun geleneksel üzüm festivali vesilesi ile davetiye ile birlikte bu güzel üzümleri getirdi” dedi.

Büyükkılıç, tüm Kayserililerle festivalde buluşacaklarını, belirterek, “8 Eylül Cuma günü saat 16.00’da İncesu’muzda kültürel etkinlikleriyle birlikte festivalimizde buluşacağız. Emek verip, bu güzel üzümleri yetiştiren esnaflarımızın, çiftçilerimizin yanında yer alacağız, onların sevincini paylaşacağız, üretenin hizmetkârıyız” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç’ın nezdinde Kayserilileri 28’incisi düzenlenecek olan Geleneksel Kültür Turizm ve Üzüm Festivali’ne davet eden İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek de “Başkanım, üzüm yarışmasında birinci olan üzümü de size hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da hazır bulundu.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu