324379001

Başkan Büyükkılıç’a KalDer’den “Teşekkür” Plaketi

Başkan Büyükkılıç’a KalDer’den “Teşekkür” Plaketi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Şube Başkanı Erkut Korkmaz ve beraberindeki heyet ziyaret etti. Korkmaz, Başkan Büyükkılıç’a 8. Erciyes Mükemmellik Zirvesi’ne desteklerinden dolayı teşe

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Şube Başkanı Erkut Korkmaz ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “(KalDer) Kayseri Şube Başkanı Erkut Korkmaz’a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. KalDer Kayseri’nin bir gelenek haline getirdiği 8. Erciyes Mükemmellik Zirvesi’nde birlikteydik. Kurumsallaşma konusunda KalDer’in büyük destekleri olduğunu düşünüyorum” dedi.

(KalDer) Kayseri Şube Başkanı Erkut Korkmaz, ziyaret sonrasında Başkan Büyükkılıç’a, Büyükşehir Belediyesi’nin 8. Erciyes Mükemmellik Zirvesi’ne desteklerinden dolayı plaket takdim ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, Korkmaz'a teşekkürlerini ileterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak 8. Erciyes Mükemmellik Zirvesi’ne desteklerimizden ve katkılarımızdan dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.


Kayseri,Kayseri Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu