324379001

Başkan Büyükkılıç’a Ziyaretçi Yoğunluğu

Başkan Büyükkılıç’a Ziyaretçi Yoğunluğu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de yerel yönetim faaliyetleri beraberinde gönül belediyeciliği kapsamındaki faaliyetlerini de sürdürüyor. Bu anlamda yoğun programlarına rağmen sık sık Kayseri’deki vatandaşlar başta olma

Belediye faaliyetlerini istişareye ve ortak akla uygun olarak, herkesin ve her kesimin görüşüne, bilgisine başvurarak yürüten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, siyasetçi, resmi kurum temsilcileri beraberinde dernek, oda temsilcileri ve vatandaşları makamında konuk etti.

BÜYÜKKILIÇ, 2 GÜNDE 11 MİSAFİRİ KONUK ETTİ

Başkan Büyükkılıç, yoğun çalışma programı arasında özel önem verdiği konuklarını makamında ağırlamayı sürdürüyor. Bu doğrultuda 2 gün içerisinde aralarında, siyasetçi, resmi kurum temsilcileri, dernek ve oda yöneticileri ile vatandaşların bulunduğu on bir konuğunu Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda misafir ederek, sohbet etti.

Bu kapsamda, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin, DSİ Bölge Müdürü Rahmi Şahin, Kayseri Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Erol Möngü, Avrupa Kayserililer Birliği Genel Başkanı Muzaffer Polat, Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Mustafa Gökhan Gürek, İHH Bölge Koordinatörü Ahmet Aydan Bekar, İHH Dernek Başkanı Ali Mazıcıoğlu ve beraberindeki heyet, Erzurumlular Derneği Başkanı Timur Kurt ve yönetimi, Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Arslan ve yönetimi, Kanka Derneği Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükçü ve dernek yönetimi, Kayseri Lider İş Kadınları Derneği kurucusu Nurhayat Canbolat Vural ve beraberindeki heyet ile Fatma Köse isimli vatandaş, Başkan Büyükkılıç’ın konuğu oldu.

Fatma Köse, down sendromlu kızının şehitler için yaptığı şehit ve bayrak tasarımını Başkan Büyükkılıç’a hediye etti.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR, KENTİ İLE BÜTÜNLEŞİK BİR BELEDİYE

Konuklarını makamında ağırlayan Büyükkılıç, kenti ile bütünleşik bir belediye olduklarını, ortak akıl ve istişareye dayalı bir yönetim anlayışı sergilediklerini belirterek, hepsi birbirinden değerli konuklarının nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklarına teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç’ın samimi ve sıcak ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade eden konuklar ise Büyükkılıç’a çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar temennisinde bulundu.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu