324379001

Başkan Büyükkılıç’tan İmam Hatipli Öğrencilere: “Bizim Onurumuzsunuz”

Başkan Büyükkılıç’tan İmam Hatipli Öğrencilere: “Bizim Onurumuzsunuz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan ile birlikte 4’üncü Geleneksel Kayseri İmam Hatip Okulları Spor Oyunları Kapanış Töreni’ne katıldı

Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleşen 4’üncü Geleneksel Kayseri İmam Hatip Okulları Spor Oyunları Kapanış Töreni’ne Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Saddet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz ve il protokolü ile öğrenciler katıldı.

İmam Hatip Okulları Spor Oyunları Kapanış Töreni Basketbol Final Maçı’nın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin sporculara kupa ve ödüllerini takdim ederek, katılan öğrencileri tebrik ettiler.

Kendisine forma da hediye edilen Başkan Büyükkılıç, “Bir imam hatipli büyükşehir belediye başkanı olarak her birinizin alnından öpüyorum. Böyle güzel bir çalışmada yer aldığınız için sizleri tebrik ediyorum, bu güzel çalışmayı yapan İlim Yayma Cemiyetimizin kıymetli başkanı Oğuz kardeşimiz ve tüm ekibi ile öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

“Bizim Gururumuz, Onurumuzsunuz”

Büyükkılıç, imam hatiplilerin her zaman mazlumun yanında olduğunu vurgulayarak, “İlimde de, sporda da, siyasette de, her alanda imam hatipliler olarak biz de varız diyeceksiniz, kararlı bir şekilde yolunuza devam edeceksiniz. Çünkü siz mazlumun yanında yer alırsınız, Filistin’in yanında yer alırsınız, kimsesizin yanında yer alırsınız. Bizim gururumuz, onurumuzsunuz. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun” diye konuştu.

Kurulan spor salonları ile artık bütün gençlerin çok değerli ve verimli sportif imkânlara sahip olduklarını ve bundan gurur duyduklarını ifade eden AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı da “Mensubu olmaktan gurur duyduğum bu güzel camianın böylesine güzel spor faaliyetleriyle bir araya gelmesi. Zaten tedrisatta, bilimde, ilimde taçlanması açısından çok önemli. Devletimizin sahip olduğu bu güzel imkânlarla böylesine muhteşem sahalarda, mahallerimizde kurulan spor salonlarımızla artık bütün gençlerimiz çok değerli ve verimli sportif imkânlara sahip oldular” şeklinde konuştu.

“Muhteşem Bir Finale Şahitlik Ediyoruz”

Cıngı, muhteşem bir finale şahitlik ettiklerini belirterek, “Burada da bu güzel müsabakalar neticesinde 1500 kardeşimizin katıldığı ve şu anda da yaklaşık 7 bin 500 kardeşimizin şahitlik ettiği muhteşem bir finale şahitlik ediyoruz. Bu manada çok mutluyuz ve gururluyuz. Sizlerden çok büyük beklentimizin var” dedi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz da öğrencileri tebrik ederek, “İmam hatip okullarımızın sadece akademik alanda değil bilimde, sanatta ve bugün Kayseri’mizde de görüldüğü gibi nice başarılara imza attığına şahidiz. Canı gönülden tebrik ediyorum. Diğer illerde de benzer bir çalışmanın olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şube Başkanı Oğuz Memiş ise 4. Geleneksel Kayseri İmam Hatip Okulları Spor Oyunları organizasyonu hakkında bilgiler vererek desteklerinden dolayı Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve emeği geçen diğer kurum, kuruluş ve yetkililere teşekkür etti.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu