324379001

Başkan Büyükkılıç’tan Kadınlara: “Başımızın Tacısınız”

Başkan Büyükkılıç’tan Kadınlara: “Başımızın Tacısınız”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katılarak, kadınlarla bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, “Başımızın tacı olan kadınlar

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Erciyes Kardan Adam Tesisleri’nde düzenlenen programa katıldı. Programa Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ile kadınlar katıldı.

Başkan Büyükkılıç: “Başımızın Tacısınız”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, programda tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “Biz 16 ilçeyi bağrımıza basarak ilerliyoruz. Sizleri ve teşkilatlarımızı olmazsa olmazımız olarak görüyoruz. Bugün bizim için her zaman anılması gereken, başımızın tacı olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyoruz. Ama biz sizleri her gün tebrik ediyoruz. Başımızın tacısınız diyoruz” diye konuştu.

Kayseri belediyeciliğinin adeta dillere destan olan, herkes tarafından takdir edilen ve kendisinden söz edilen bir şehir haline dönüştüğünü belirten Başkan Büyükkılıç, “1994 yılında başlayan bir süreç, bugünlere geldi. Elbette biz ayrıştırmadık ve ötekileştirmedik. Elbette bu çalışmaları yaparken, herkese hizmetimizi götürdük ve bağrımıza bastık. Kadın kollarımız, sizlere minnettarız. İyi ki varsınız. Kayseri’miz Fatma Bacıların, Nene Hatunların, Gevher Nesibe Sultanların ve elbette ki izinden giden o anlayış içerisinde Anadolu irfanıyla, kültürüne sahip olan aile yapısını asla göz ardı etmeyen, bizim olmazsa olmaz olarak gördüğümüz aile çatısı altında adeta temel direğimiz olan kardeşlerimizsiniz” ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç: “Biz Bir Davanın, Bir Sevdanın, Bir Kaygının İnsanlarıyız”

Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları teşkilatının da geçmişten bugüne çalışmaları için minnettar olduklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Elbette bu çalışmaları yaparken hiçbir hesabı beklentisi olmadan Allah rızası için yaptığınızın da farkındayız. O açıdan da zaten bizim gücümüz burada. Hangi mahalleye, hangi ilçeye gitsek bizleri ilk karşılayan hanım kardeşlerimiz oluyor. Başarının sırrı da orada başlıyor. Bu güçlü teşkilatın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak, yoluna devam ediyor olması, onun kutlu davasına sahip çıkması bizim olmazsa olmazımız. Biz bir davanın, bir sevdanın, bir kaygının insanlarıyız. Onun için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hep beraber Kayseri, hep beraber 16 ilçe, hep beraber Türkiye olacağız. Her birinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Tekrar Dünya Kadınlar Günü’nüz hayırlı olsun diyor, eşlerinize de selamlarımızı iletiyoruz. Her birinize saygılar sunuyorum.”

Akar’dan Büyükkılıç’a: “Türkiye Kendisinden Çok Şey Örnek Alıyor”

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın güçlü, yerli ve milli hitabetinden sonra katılımcılara hitap etmenin zor olduğunu dile getiren TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ise “Kendisini kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Kayseri de çok şey bekliyor kendisinden, Türkiye çok şey bekliyor. Türkiye kendisinden çok şey örnek alıyor, bugüne kadar yaptıklarından. İnşallah bundan sonra yapacakları ülkemize, milletimize, Kayseri’mize çok yararlı olacak. Buna eminiz, buna güveniyoruz” diyerek katılımcılardan alkış istedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün tarihi seyrine yönelik bilgiler aktaran Akar, kadınların ‘ana’ olduğunu, ana kelimesinin Türkçe’de çok özel bir anlamı bulunduğunu, Anadolu, anakademe gibi sözcüklerde yer alarak kadına, anneye olan saygının en güzel ifadesi olduğunu dile getirdi ve kadınlara olan saygı, sevgi ve hürmetlerinin sadece bu günle sınırlı olmadığını, kadınların başlarının tacı olduğunu vurguladı.

Hiçbir partinin AK Parti gibi bir kadın kolları görmediğini sözlerine ekleyen Akar, kadın kolları üyelerine teşekkür etti. AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler de “Kadınlar vefakâr, cefakâr her zaman için AK Parti’nin ve Türkiye’nin en büyük güç kaynağı oldu. Siz olmasaydınız, bu parti bugünlere gelemezdi. Bence bunun bir altını çizelim. 8 Mart aslında bir kutlama gününün ötesinde bir anma günü. Kadınları daha güçlendiren politikalara, toplumu daha ileriye götüren politikalara öncülük eden ve bunu hatırlatan bir gün” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ise konuşmasında, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ile hayatımızın her alanında yer alan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini ileten Koşar, “Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığı için çok kıymetli bakanımıza, samimiyeti, mütevaziliği, dik duruşu ve mücadeleci duruşuyla örnek aldığımız kıymetli milletvekilimize, her daim desteğini hissettiren, güç veren değerli il başkanımıza, maddi manevi her konuda babacan yaklaşımlarıyla, ağabeyliğiyle güç aldığımız, şehrine sevdalı kıymetli Cumhur İttifakı’mız belediye başkan adayımız Memduh Başkanımıza, bizleri yalnız bırakmayan önceki dönem il kadın kolları başkanımıza ve siz değerli kadınlarımıza, yol ve dava arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu