324379001

Başkan Büyükkılıç’tan Kocasinan’a “Sosyal Tesis” Sözü

Başkan Büyükkılıç’tan Kocasinan’a “Sosyal Tesis” Sözü

Kocasinan Akademi Ertuğrulgazi Açılış Töreni’nde Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet bölgesinin büyük bir tesis ihtiyacı olduğunu belirtirken, Başkan Büyükkılıç da “Ahmet başkanım sözümüz sözdür. Burada inşallah kompleks şeklinde bir

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ile birlikte Kocasinan Akademi Ertuğrulgazi Açılış Töreni’ne katıldı.

Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki Kocasinan Akademi’nin açılışına eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı, AK Parti I·stanbul Milletvekili Rumeysa Kadak, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yönetimi ile il protokolü ve ilçe sakinleri katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın mini konseriyle başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. 

Başkan Çolakbayrakdar, Başkan Büyükkılıç’tan Tesis Müjdesi İstedi Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet bölgesinin tesis ihtiyacı olduğunu belirterek, “Memduh ağabeyim, başkanım arkadaşlar dediler ki, Memduh başkanın Kocasinan’a sözü var, bir tesis yapacak’ dediler, ben de söyleyeyim dedim. Memduh başkan burada yeni bir tesis müjdesini verir dedim. Bu bölgede büyükçe bir tesise ihtiyacımız var, Erkilet bölgesinin bir tesise daha ihtiyacı olduğunu hatırlatmak istiyorum" dedi.

Başkan Büyükkılıç, program sunucusu tarafından “Ömrünü de gönlünü de bu şehre adadı, bu şehir insanı için gecesini gündüzüne kattı, katmaya devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç” diyerek kürsüye davet edildi.

Başkan Büyükkılıç: “Ahmet Başkanım Sözümüz Sözdür”

Büyükkılıç, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “İyi ki varsınız diyorum. Ahmet başkanım sözümüz sözdür. Burada inşallah kompleks şeklinde bir sosyal tesisin yapılacağını ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum” dedi.

İbadet aşkıyla vatandaşlara hizmet ettiklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz sizleri sırtımızda taşısak azdır, sizlere minnet duyuyoruz, sizleri seviyoruz. El ele, gönül gönüle veriyoruz. Gerek büyükşehir, gerekse ilçelerde yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete, vatandaşımız ne istiyorsa onu hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Yatırımlar bağlamında Türkiye genelinde birinci sırada yer alıyoruz. Gücümüzü vatandaşımızdan alıyoruz, gücümüzü birliğimizden, beraberliğimizden alıyoruz. Ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, dinine bağlı böyle bir topluluğa ibadet aşkıyla hizmet ediyoruz, onların hizmetkârıyız. Verdiğimiz sözleri hayata geçiriyoruz.”

Büyükkılıç, birlik, beraberlik mesajı vererek, “16 ilçe belediye başkanı kardeşimle el ele vermek suretiyle, bugüne kadar yaptıklarımızın yanı sıra daha iyisini, daha fazlasını, daha güzelini, Sayın Cumhurbaşkanımızla, Sayın Bahçeli ile el ele vermek suretiyle, inşallah şehrimizi de ilçelerimizi de en iyi noktaya taşıyacağız” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Kocasinan Akademi’yi hayata geçiren Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar ve ekibini tebrik ederek, “41 kere maşallah” dedi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar da cumhur ittifakı olarak kenetlenmiş bir şekilde çalışmaların gerçekleştirildiğini belirterek, yeni seçilen belediye başkanların tecrübeleriyle çok daha önemli projeler ve işler yapacaklarına inandıklarını vurguladı.

Bakan Göktaş’tan Başkan Büyükkılıç’a: “Destekleriniz Her Zaman Takdire Şayan”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yerel yönetimlerin en yakın arkadaşları olduklarını, her zaman temas halinde olduklarını anlattı.

Bakan Göktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Onun kıymetli destekleri ve motivasyonu olmasa bu yatırımları kat kat artıramayız, destekleriniz her zaman takdire şayan kıymetli belediye başkanım” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol tarafından dualar eşliğinde Kocasinan Akademi Ertuğrulgazi Açılış Töreni, kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu