324379001

Başkan Çavuşoğlu: Ulu Önder Atatürk’ün yolunda hep birlikte ilerleyeceğiz

Başkan Çavuşoğlu: Ulu Önder Atatürk’ün yolunda hep birlikte ilerleyeceğiz

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde meclis üyeliği görevlerine seçilen Enis Kara ile Emirhan Ali Gönültaş’ı ağırladı. Kara ve Gönültaş’a başarılar dileyen Başkan Çavuşoğlu, “ ‘Bütün ümidi

Başkan Çavuşoğlu: Ulu Önder Atatürk’ün yolunda hep birlikte ilerleyeceğiz

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde meclis üyeliği görevlerine seçilen Enis Kara ile Emirhan Ali Gönültaş’ı ağırladı. Kara ve Gönültaş’a başarılar dileyen Başkan Çavuşoğlu, “ ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyen Ulu Önder Atatürk’ün yolunda hep birlikte ilerleyeceğiz” dedi.
24.04.2024
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi listesinden Merkezefendi Belediyesi meclis üyesi olarak seçilen Enis Kara (20) ile yine Cumhuriyet Halk Partisi listesinden Pamukkale Belediyesi meclis üyesi olarak seçilen Emirhan Ali Gönültaş (21) Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli’nin en genç meclis üyesi konumunda olan ve Türkiye’de de en genç meclis üyeleri arasında yer alan Kara ve Gönültaş ile makamında bir araya gelerek bir süre görüştü. Kara ve Gönültaş’a başarılar dileyen Başkan Çavuşoğlu, “ ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyen Ulu Önder Atatürk’ün yolunda hep birlikte ilerleyeceğiz. Denizli’mizin tamamında başta gençlerimiz olmak üzere, çocuklar, kadınlar, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi her bir yurttaşımız için gece gündüz demeden gayret edeceğiz ” dedi.

 
.

Benzer Başlıklar


Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu