324379001

BAŞKAN ÇELİK, MUHTARLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ÇELİK, MUHTARLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ÇELİK, MUHTARLARLA BULUŞTU



Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, devletin ve milletin arasında gönül köprüleri kuran, yerel yönetimlerin yapı taşı olan çözüm ortakları, muhtarlar ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Amasya’nın mahalleleri ile ilgili muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinleyen ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Çelik, gerekli birimlere sorunların çözümü noktasında talimatlar verdi. Toplantıya, Başkan Çelik’in yanı sıra Başkan Danışmanı Ahmet Yenihan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özel, Belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.


‘MUHTARLARIMIZ, BELEDİYEMİZİN GÖZÜ VE KULAĞIDIR’

Şehrin yerel yönetiminin temel direkleri olan muhtarların kendileri içinde önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik konuşmasında şunları kaydetti;

“Muhtarlarımız Amasya’mız için yaptığımız çalışmalarda en büyük ortaklarımızdır. Halkımızla iç içe olan, vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde en yakınlarında bulunabilen yerel yöneticilerimiz kuşkusuz muhtar dostlarımızdır. Talep ve isteklerinizi her zaman hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Muhtarlar olarak sizler belediyemizin gözü, kulağısınız. Muhtarlarımızın bizim için yerleri her zaman ayrıdır. Bugüne kadar hep işbirliği içerisinde çalıştık. Bundan sonraki süreçte de kimseyi ayrıştırmadan, her mahalleye eşit olarak kıymetli halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Davetimize icabetlerinden dolayı değerli muhtarlarımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


Başkan Çelik konuşmasının ardından muhtarların sorularına yanıt verdi. Hatıra fotoğrafı çektirilen program daha sonra son buldu.



Amasya,Amasya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu