324379001

Başkan Çelik’ten öğrencilere 100. Yıla özel hediye

Başkan Çelik’ten öğrencilere 100. Yıla özel hediye

Başkan Çelik’ten öğrencilere 100. Yıla özel hediye


Cumhuriyetin 100. Yılında okulları ziyaret eden Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, öğrencilerle sohbet ederek,  kendilerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan ‘Çizgilerle Cumhuriyete Giden Yol’ isimli dergi hediye etti. Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, Geleceğin teminatı çocukların kendileri için önemli olduğunu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 100 yıl önce kurduğu Cumhuriyeti gelecek nesillere aktarmak için bu yıla özel dergi bastırıp, öğrencilere dağıttıklarını söyledi. Öğrenciler ise, hediyelerinden dolayı Başkan Çelik’e çok teşekkür ediyoruz’ ifadelerine yer verdi.


‘Çocuklarımız, mutlu ve huzurlu yarınların teminatı olacak’

Cumhuriyetin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 100 yıl önce kurduğu Cumhuriyeti gelecek nesillere aktarmak ve anlatmak için bu yıla özel dergi bastırdıklarını söyleyen Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik konuşmasında şunları kaydetti; 


“Cumhuriyetimizin 100. Yılında çeşitli etkinliklerle kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız öncesinde okullarımızı ziyaret ederek, öğrencilerimize belediyemiz bünyesinde bu yıla özel Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüze ithafen bastırdığımız ‘100. Yıl Çizgilerle Cumhuriyete Giden Yol’ isimli dergilerimizin dağıtımını gerçekleştirdik. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz onların mutlu olması en büyük dileğimiz. Amasya’nın mutlu çocukları, mutlu ve huzurlu yarınların teminatı olacaktır. Çocuklarımıza eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum. Değerli ailelerimize ve eğitimcilerimize de verdikleri emekler için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



Amasya,Amasya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu