324379001

BAŞKAN ÇİMEN DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇİMEN DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇİMEN DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİ

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak ülkemizde meydana gelen ve 13 ilimizde 53.537 vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremin yıl dönümünde Gümüşhane’de bulunan iki depremzede aileyi ziyaret etti.

Eşi Gülsen Çimen ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu ile Gümüşhane’de bulunan depremzede aileleri evlerinde ziyaret eden Başkan Çimen, ailelere hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de Miraç kandillerini tebrik etti.

Depremzede ailelerle sohbet edip onların yaşadıkları deprem gerçeğini kendilerinden dinleyen Başkan Çimen yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Allah bir daha ülkemize böyle acılar göstermesin.  Tarih boyunca dünyanın gördüğü en büyük depremlerden birini ülkemiz yaşadı. 54 bine yakın vatandaşımız vefat etti. Binlerce vatandaşımız yaralandı. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Deprem anından itibaren devletimiz Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile deprem bölgesine akın etti. Bütün milletimiz seferber oldu. Yapılması gereken her şey imkânlar ölçüsünde yapıldı. Ve yapılmaya devam ediliyor. Biz de Gümüşhane Belediyesi olarak ilk andan itibaren arama kurtarma ekiplerimizi bölgeye gönderdik. Daha sonra da devletimizin yaptığı planlama gereği Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinin deprem koordinesi kardeş şehir olarak bize verilmişti. Bütün arkadaşlarımızla bölgede olduk. Gece gündüz çalıştık. Hamt olsun yapılması gerekenleri yaptık.

Depremin ilk anından itibaren Gümüşhane’ye gelen depremzede vatandaşlarımızı Gümüşhanemiz el üstünde tuttu. Bütün ihtiyaçları karşılandı. Ayrıca, Valiliğimiz koordinesinde vatandaşlarımız deprem bölgesine her türlü yardımı yaptı.

Ben tekrar bizi evlerinde misafir eden depremzede ailelerimize geçmiş olsun diyorum, Miraç kandillerini de tebrik ediyorum. Allah bir daha milletimize ve insanlığa böyle acılar göstermesin.”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu