324379001

BAŞKAN ÇİMEN: “GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FABRİKA GİBİ ÇALIŞIYOR”

BAŞKAN ÇİMEN: “GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FABRİKA GİBİ ÇALIŞIYOR”

BAŞKAN ÇİMEN: “GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FABRİKA GİBİ ÇALIŞIYOR”

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, kurum ziyaretleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ve bağlı birimleri ziyaret etti.

Başkan Çimen, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İl Müdürü Mücahit Atalay ve bağlı birim yetkilileri ve çalışanları ile görüşüp hasbihal etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan ve ayrı binalarda hizmet veren Gençlik Merkezi, Aydın Doğan Spor Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu da ziyaret eden Başkan Çimen, yönetici ve çalışanlarla görüştü. Sporcu hocaları ve sporcularla sohbet etti. Aydın Doğan Spor Salonu’nda bilek güreşçisi sporcularla özel olarak ilgilenen başkan Çimen burada sporcularla temsili bilek güreşi yaptı.

Başkan Çimen, ziyaretleri sonunda yaptığı değerlendirmede şunları belirtti:

“Kurum gezilerimiz kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzü ve bağlı birimlerini ziyaret ettik. İl Müdürümüz Sayın Mücahit Atalay başta olmak üzere bağlı birimlerin çok değerli yöneticileri ve çalışanları ile görüşüp hasbihal ettik. Gezip gördüğümüz birimler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün adeta bir fabrika edasıyla çalıştığını bize gösterdi. Bu yoğun faaliyetten mutluluk duydum. Görüştüğüm arkadaşların Gümüşhane üzerine fikir ve tavsiyelerini de alma imkânımız oldu. Bu vesile ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü camiamızın fedakâr yönetici, çalışanları ve sporcularını tekrar tebrik ediyorum”

Belediye Başkanı Ercan Çimen’in ziyaretine eşi Gülsen Çimen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel de katıldı.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu