324379001

BAŞKAN ÇİMEN, MÜSİAD’IN YENİ BAŞKANI CİHAN CANLI’YI VE YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇİMEN, MÜSİAD’IN YENİ BAŞKANI CİHAN CANLI’YI VE YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇİMEN, MÜSİAD’IN YENİ BAŞKANI CİHAN CANLI’YI VE YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gümüşhane Şubesi’ni ziyaret etti.

MÜSİAD’ın  Gümüşhane ofisinde gerçekleşen ziyarette Başkan Çimen, MÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanlığına seçilen Cihan Canlı  ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarı diledi.

Başkan Çimen ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan MÜSİAD, milli ve manevi değerlere bağlılığı, ahlak ve dürüstlüğü  ile öne çıkan çok önemli bir kuruluşumuzdur.

14 Temmuz 2021 yılında açılışını yaptığımız MÜSİAD Gümüşhane şubemiz, açıldığı günden bugüne Baki Kara kardeşimizin başkanlığında başarılı işlere imza atmıştır. 15 Aralık 2023 tarihinde yapılan kongre ile yeni başkanlığa seçilen yine çok sevdiğimiz ve başarılı bir iş adamı olan değerli kardeşim Cihan Canlı MÜSİAD bayrağını devralmıştır. Cihan kardeşimiz de Baki Kardeşimiz gibi inşallah çok güzel işlere ve başarılara imza atacaktır.

Kurulduğu günden bugüne Gümüşhane İş Dünyası’na yeni bir renk katan ve yeni bir soluk olan MÜSİAD Gümüşhane Şubesi ile inşallah yeni dönemde de şehrimizle ilgili güzel  projelere imza atacağız. Bu vesile ile MÜSİAD Gümüşhane Şubesi’nin yeni Başkanı Cihan Canlı’yı ve yönetimini kutluyorum. Başarılar diliyorum.”

MÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Cihan Canlı da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Ziyareti ile bizleri onurlandıran Başkanımız Ercan Bey’e teşekkür ediyorum. Güzel konuşmaları bizi hem memnun etmiştir, hem de sorumluluk yüklemiştir. İnşallah yeni dönemimiz de de MÜSİAD olarak Gümüşhane ile ilgili güzel projeleri hayata geçirmek için çalışacağız. Yine en büyük destekçimiz Ercan Başkanımız olacaktır. Ben tekrar başkanımıza şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu