324379001

BAŞKAN ÇİMEN: “TOPLU TAŞIMA, ULAŞIMDA BİZİM CAN DAMARIMIZDIR”

BAŞKAN ÇİMEN: “TOPLU TAŞIMA, ULAŞIMDA BİZİM CAN DAMARIMIZDIR”

BAŞKAN ÇİMEN: “TOPLU TAŞIMA, ULAŞIMDA BİZİM CAN DAMARIMIZDIR”

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, şehirci karayolu üzerinde toplu taşıma hizmeti veren Gümüşhane Fatih Dolmuş Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetici ve çalışanları ile bir araya geldi.

Sema Doğan Yaşam Alanı’nda yapılan ve başta toplu ulaşım hizmetleri olmak üzere, Gümüşhane ile ilgili çeşitli konular üzerinde istişare edilen toplantıdan sonra bir değerlendirme yapan Başkan Çimen şunları söyledi:

“Şehrimizde önemli bir hizmeti üstlenen ve bu bugüne kadar başarılı bir şekilde toplu taşıma hizmetini yürüten Fatih Dolmuş Kooperatifi’nin değerli başkanı Osman Şeker kardeşimiz ve değerli yöneticileri ile bir araya geldik. Toplu ulaşım Gümüşhanemiz için can damarı özelliği taşıyor. Bağlarbaşı mahallesinden, üniversitemizden ve şehir içi ana karayolu üzerindeki her noktadan yolcu taşıyan kooperatifimize teşekkür ediyorum.

Toplu taşımanın ne kadar yorucu bir iş olduğunu biliyorum. Şoförlerimizin hizmetlerini empati yaparak yaşamak üzere geçen haftalarda halk otobüslerimizin birinde kısa süreli şoförlük yaparak bu mesleğin ne kadar zor olduğunu tekrar yaşayarak gördüm.

Bundan tam 9 yıl önce 2015 yılında Türkiye’de ilk olarak bizim yaptığımız klimalı, kapalı, akıllı duraklarla vatandaşımıza hizmetin en iyisini sunma gayretimizi zaten hem halkımız, hem de dolmuş kooperatifimiz biliyor.

Bu toplantımızda toplu taşıma hizmetleri ile ilgili olarak kooperatif yönetiminin istek ve tavsiyelerini dinledik. Biz de kendilerine vatandaşlarımızın bize intikal eden taleplerini aktardık. Daha güzel hizmetler için tavsiyelerimizi yapıp başarılar diledik. İnşallah yeni dönemde de daha kaliteli hizmet için ne yapılması gerekiyorsa hepsini yapacağız. Bu vesile ile ben tekrar Fatih Dolmuş Kooperatifi’nin değerli başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile çalışanlarına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum”

Başkan Çimen’in Fatih Dolmuş Kooperatifi yöneticileri ile yaptığı toplantıya AK Parti mevcut belediye meclis üyeleri ile yeni dönem meclis üyesi adayları da katıldı.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu