324379001

BAŞKAN ÇİMEN’E YOĞUN İLGİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ÇİMEN’E YOĞUN İLGİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ÇİMEN’E YOĞUN İLGİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Ramazan ayında da vatandaşlarımızla görüşmeleri ve ziyaretleri devam ediyor.

Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi ve 15 Temmuz Zafer Meydanı güzergahında vatandaşlarımızla görüşüp tokalaşan Başkan Çimen, vatandaşlarımızın Ramazanlarını tebrik edip, hâl hatırlarını sordu.

Gümüşhanelilerin büyük ilgi ve teveccüh gösterdikleri Başkan Çimen’in şehir içi yürüyüşüne eşi Gülsen Çimen, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, AK Parti teşkilat mensupları, belediye meclis üyesi  ve il genel meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

Gümüşhanelilerin kendisine gösterdikleri teveccüh ve ilgiden memnuniyetini belirten Başkan Çimen yaptığı değerlendirmede şunları söyledi.

“Öncelikle bütün Gümüşhaneli hemşerilerimin Ramazanlarını tebrik ediyorum. Ramazan ayında da her an vatandaşlarımızla beraberiz. Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi ve 15 Temmuz Zafer Meydanı güzergahını gezerek vatandaşlarımızla görüştük, tokalaştık.

Vatandaşlarımızın seçimlere büyük ilgisi var. Seçimlere katılımın yüksek olacağını tahmin ediyorum. Yaşadığı şehre duyarlı olan, yaptığımız hizmetleri görüp teşekkür eden vatandaşlarımız bize yeni dönem için büyük güç veriyorlar. Ben bu vesile ile tüm Gümüşhaneli hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Her zaman yanımızda olan ve destekleri ile bize güç katan Milletvekilimiz Sayın Celalettin Köse, İl Başkanımız Sayın Mehmet Emin Erdoğdu başta olmak üzere AK Parti’nin bütün yönetici ve teşkilat mensuplarına özel teşekkürlerimi sunuyorum.

31 Mart’ta Gümüşhane’de yeni bir tarih yazacağız. Bu önemli zaferin asıl sahibi değerli Gümüşhaneliler olacak. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımıza bu zaferi armağan edeceğiz inşallah. Tekrar tüm Gümüşhaneli hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu