324379001

BAŞKAN ÇİMEN’İN İNÖNÜ MAHALLESİ ZİYARETİ COŞKULU GEÇTİ

BAŞKAN ÇİMEN’İN İNÖNÜ MAHALLESİ ZİYARETİ COŞKULU GEÇTİ

BAŞKAN ÇİMEN’İN İNÖNÜ MAHALLESİ ZİYARETİ COŞKULU GEÇTİ

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, İnönü Mahallesi Muhtarlığını ve İnönü Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Başkan Çimen; beraberinde Eşi Gülsen Çimen, AK  Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ve Belediye meclis üyelerinin de olduğu kalabalık bir ekiple İnönü mahallesi esnaf ve vatandaşlarını ziyaret edip, hasbihal etti.

İnönü Mahallesi esnafları ile ve vatandaşlarla görüştükten sonra İnönü Mahallesi Muhtarı Ali Doğan’ı da muhtarlık ofisinde ziyaret eden Başkan Çimen burada yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile AK Parti’den yeniden Gümüşhane Belediye Başkan adayı oldum. Bu dönemde de Allah'ın izni ile Türkiye'de derece yapmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu kapsamda çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bugün de Gümüşhanemizin kadim mahallelerinden İnönü Mahallesi’ni ziyaret ettik. Esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla görüştük. Muhtarımız Ali Doğan Bey’le makamında görüştük. Güleryüzleri ile bizi karşılayan İnönü mahallemizin esnaflarına, vatandaşlarımıza ve Muhtar Ali Doğan Beye teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm Gümüşhaneli hemşerilerime de saygı ve selamlarımı sunuyorum.”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu