324379001

BAŞKAN EROĞLU ÇAY MAHALLESİNE MÜJDELERLE GELDİ

BAŞKAN EROĞLU ÇAY MAHALLESİNE MÜJDELERLE GELDİ

BAŞKAN EROĞLU ÇAY MAHALLESİNE MÜJDELERLE GELDİ

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle gezileri kapsamında altyapı ve üstyapı hizmetleri idari kadrosu ve mahalle muhtarı ile birlikte Çay Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Çay Mahallesi’nin Tokat’ın kadim mahallelerinden biri olduğunu belirterek “Mahallemizde birçok hizmetimizi tamamladık. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yeni beklentileri de karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

Doğalgaz ulaşmayan nokta kalmayacak

Başkan Eyüp Eroğlu Çay Mahallesi sakinlerinin en çok talep ettikleri çalışmaların başında doğalgaz çalışmaları olduğunu dile getirerek “Mahallemizin % 80’lik bölümüne doğalgazın ulaşmasını sağladık. Üç noktamız kaldı. Bunlardan biri Tombulkaya mevkisi olarak bilinen bölgenin bir bölümü, Çaybağları ve 2’nci sokakta doğalgaz talepleri var. Kalan bu bölgelere doğalgazın ulaşmasını bu dönem içerisinde sağlayacağız” dedi.

Çay Mahallesine sosyal tesis yapmak için 2 dönümlük araziyi belediyemize kazandırdık

Çay Mahallesi’ne iki adet park yaptıklarını belirten Başkan Eroğlu, mahalleye üçüncü parkı yapmak için de yer ayarlamaya çalıştıklarını söyledi. Mahallelerin sosyal alan ihtiyaçlarının karşılanmasını önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Çay Mahallesine yapılacak sosyal tesisin müjdesini verdi. Eroğlu “ Yaklaşık iki dönümlük bir araziyi belediyemize kazandırdık. Çay Mahallesi’ndeki komşularımız için içinde mahalle konağı, düğün salonu ve gençler için aktivite alanları olan tesisimizin inşasına en kısa süre içerisinde başlayacağız” dedi.

Şeyhi Şirvani Mezarlığındaki çalışmalar peyzaj çalışmaları ile son şeklini alacak

Şeyhi Şirvani mezarlığında yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Eroğlu “Şeyhi Şirvani Mezarlığımızın etrafında yaptığımız çalışmalarla mezarlığımız daha güzel bir hale geldi. Yapacağımız peyzaj çalışmaları ile daha iyi bir noktaya gelecek” dedi.

Altyapı hizmetleri sorunsuz hale geliyor

Mahallede var olan içme suyu problemini çözdüklerini dile getiren Başkan Eroğlu “ Mahallemizde çok ciddi altyapı çalışmaları yaptık. Birkaç noktada yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmasına ihtiyaç bulunuyor. Bu çalışmaları da önümüzdeki hafta başlatıyoruz. Kısa bir sürede mahallemizde altyapıda sorunsuz bir noktaya ulaşacağız” dedi.

Mahallede üstyapı anlamında fazla eksiklerin olmadığını, Darçay adıyla bilinen noktada bir hafta içerisinde parke yenileme çalışmasına başlayacaklarını dile getiren Başkan Eroğlu “Mahallemizde altyapı ve üstyapı hizmetleri, doğalgazın kalan birkaç noktaya ulaşması anlamındaki çalışmaları tamamlayacağız. Bütün mahallelerimizdeki yeni oluşan taleplerde olduğu gibi çalışmaları ivedi bir şekilde gerçekleştirerek hemşerilerimizin güvenli, konforlu bir şekilde hizmet alacakları yolları kaldırımları, parkları ve sosyal alanları şehrimiz için hazırlamaya aralıksız olarak devam edeceğiz” diye konuştu.


Tokat,Tokat Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu