324379001

BAŞKAN EROĞLU “TOKAT’IMIZIN ÖNEMLİ BİR SORUNUNU DAHA ÇÖZDÜK”

BAŞKAN EROĞLU “TOKAT’IMIZIN ÖNEMLİ BİR SORUNUNU DAHA ÇÖZDÜK”

BAŞKAN EROĞLU “TOKAT’IMIZIN ÖNEMLİ BİR SORUNUNU DAHA ÇÖZDÜK”

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz."

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Belediyesi olarak 2023 yılında rekor işlere imza attıklarını söyleyerek, yaptıkları çalışmalar kapsamında Gülbaharhatun Mahallesinde yağmur suyu altyapısını tamamlayıp Gazi Osman Paşa Bulvarı’nda biriken yağmur sularını Behzat Deresi’ne tahliye ederek önemli bir sorunu çözdüklerini ifade etti.

Gülbaharhatun Mahallesi’nde tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Altyapısı, üstyapısı, parklarıyla, kaldırımlarıyla her şeyiyle 2023 yılında Tokat’ımız, belediyemiz rekor işler yaptı, rekor işlere imza attık” dedi.

Gülbaharhatun Mahallesi’nde yaptıkları altyapı çalışmalarıyla şehrin önemli bir sorununu daha çözdüklerini dile getiren Başkan Eroğlu “Gülbaharhatun Mahallemiz 9. Sokak’taki altyapı çalışmamız ile ilgili kısa bir bilgi vermek istiyorum. Burası Gazi Osman Paşa Bulvarı’nı Behzat Bulvarı’na bağlayan bir yol. Emniyet Müdürlüğümüzün yanındaki bir alan. Burada özellikle çok yağışların olduğu dönemlerde ciddi problemler yaşıyorduk. Hem Cumhuriyet Meydanı’ndan gelen, hem diğer yakın mahallelerden gelen yağmur suları burada birikiyordu. Zira burası düşük kottaki bir yerdi. Şimdiyse yaptığımız bu çalışmayla toplamda 500 metrelik bir yağmur suyu hattı yaptık. Gazi Osman Paşa Bulvarı’nda biriken suları, bu sokaktan 500 metre yağmur suyu hattı yaparak, Behzat Deresi’ne aktardık. Bununla beraber yaklaşık 300 metrelik bir kanalizasyon hattı ve 600 metrelik bir içme suyu hattı da yaparak buradaki bütün altyapı çalışmalarını tamamlamış olduk. Tedaş ile yaptığımız görüşmelerle elektrik hatlarını da yer altına aldırdık. Burada bütün altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra birkaç gün önce asfalt çalışmasını da yaparak bu alanda şehrin önemli bir problemini gidermiş olduk. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


Tokat,Tokat Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu