324379001

BAŞKAN EROĞLU “TOKİ KONUTLARINDAKİ PARKLARIMIZIN TAMAMINI YENİLİYORUZ”

BAŞKAN EROĞLU “TOKİ KONUTLARINDAKİ PARKLARIMIZIN TAMAMINI YENİLİYORUZ”

BAŞKAN EROĞLU “TOKİ KONUTLARINDAKİ PARKLARIMIZIN TAMAMINI YENİLİYORUZ”

Başkan Eroğlu Doğukent Mahallesi TOKİ konutlarında bulunan 9 parkın yenileme çalışmalarına başladıklarını ve parkların 45 gün içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Doğukent Mahallesi TOKİ konutlarında bulunan 9 parkın yenileme çalışmalarına başladıklarını ve parkların 45 gün içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.

TOKİ Konutlarında bulunan zemin çalışmaları tamamlanan 9 parkın çalışmalarını yerinde inceleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yapılan çalışma hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Eroğlu çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada “TOKİ Konutları 4 etaptan oluşan bir yer. Bizim bu alanda TOKİ konutlarının tamamında 9 tane parkımız var. Bununla birlikte iki tane de spor komplekslerimizin olduğu alan var. Bundan birkaç yıl önce içerisinde basketbol sahası halısahası olan spor komplekslerimizi yapmıştık. Şimdi ise daha ilk başta yani bundan yaklaşık 15 sene önce yapılan parklar artık kullanılamaz hale gelmişti. Deforme olmuş, tabanıyla malzemeleriyle ihtiyaca cevap veremeyecek şekilde eskimişti. Biz şimdi bu 9 tane parkın 9’unu da ele alarak, şimdiden çalışmalarını başlatarak yeniliyoruz. Zemin çalışmalarını yaptık. Bu dokuz parkta başta zemin iyileştirmelerini, akabinde çocuk oyun gruplarını yapacağız. Spor aletlerini de ekleyerek, etrafında yeşil alanları ve çevre düzenlemesini yaparak 9 tane parkımızın çalışmasını inşallah önümüzdeki 45 gün içerisinde tamamlayarak TOKİ konutlarında yaşayan hemşerilerimizin, çocuklarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Şehrin birçok noktasında vatandaşların ve çocukların kullanımı için park çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getiren Başkan Eroğlu “Bu çalışmamızı aynı anda bir bölgede 9 tane parkın yapılıp bitirilmesi açısından da önemli buluyorum. Burada yaptığımız parklar ve 2023 yılında yaptığımız parklarla birlikte Tokat’taki park sayımız 145 sayısına ulaşıyor. Bu yıl yeni eklediğimiz park sayımız 15 oldu. Şehrimize, hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu.


Tokat,Tokat Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu