324379001

Başkan Esen'den bir kap su çağrısı

Başkan Esen

Konyaaltı Belediyesi, ilçe genelinde farklı noktalarda oluşturduğu mama odaklarına mama ve su takviyesi yapıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de özellikle sıcak geçen bugünlerde vatandaşların kapılarının önüne minik dostlarımız için bir kap su v

İlçenin farklı noktalarında oluşturduğu mama odaklarına mama ve su takviyesi yapan Konyaaltı Belediyesi ekipleri, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği şu günlerde besin takviyesi çalışmasına hız verdi. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde yer alan Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezi’nde pek çok hayvanın tedavisi ve beslenmesini gerçekleştiren belediye ekipleri, belirlenen noktalarda mama ve su takviyesi yapmaya devam ediyor. Düzenli bir şekilde bütün noktaları dolaşarak mama odaklarının temizliğini ve bakımını gerçekleştiren Konyaaltı Belediyesi ekipleri, beslenme odaklarına kuru mama ve su takviyesi yaparak can dostların yanında oluyor.

ACIKIYOR, SUSUYOR, SICAKTAN BUNALIYORLAR

Sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmamaları için belediye olarak düzenli bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı’nın çeşitli yerlerine yerleştirdikleri mama odakları ile can dostların yaşamına destek olduklarını aktardı. Göreve geldikleri ilk günden bu yana sokak hayvanları ile ilgili çalışmaları ara vermeden sürdürdüklerini belirten Başkan Esen, “Sokak hayvanları da tıpkı insanlar gibi acıkıyor, susuyor ve sıcaklardan bunalabiliyor. Özellikle havaların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde bütün hemşehrilerimden kapılarının önüne bir kap su ve mama koymalarını rica ediyorum” dedi.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu