324379001

BAŞKAN EYÜP EROĞLU’NA MESAİ ARKADAŞLARINDAN KARŞILAMA

BAŞKAN EYÜP EROĞLU’NA MESAİ ARKADAŞLARINDAN KARŞILAMA

BAŞKAN EYÜP EROĞLU’NA MESAİ ARKADAŞLARINDAN KARŞILAMA

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Belediyesi’ndeki mesai arkadaşları tarafından coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’nin yeniden Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan mevcut Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Belediyesi’ndeki mesai arkadaşları tarafından coşkuyla karşılandı.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İstanbul dönüşü sonrasında güne Tokat’ın manevi liderlerinden Abdülmecid-i Şeyh-i Şirvani Hazretlerinin kabrini ziyaret ederek başladı. Duaların ardından Tokat Belediye Başkanlık binasına gelen Başkan Eroğlu’nu Tokat Belediye personeli karşıladı.

Belediye Başkanlık binası önünde toplanan personellere teşekkür eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Yüzyılı hedefi doğrultusunda hız kesmeden çalışacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yaptığı konuşmada şunlara değindi:

“Yine yeniden bir yola çıktık. Rabbim mahcup etmesin. Biraz öncede şehrimizin manevi büyüğü Abdülmecid-i Şeyh-i Şirvani Hazretlerini ziyaret ederek dualarımızı ettik.

Benim için de çok duygusal ve bir o kadar da kalbimin heyecanla dolduğu bir güne başladım. Bundan 10 yıl önce ilk kez böyle Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildiğimde daha yaşı genç, yüreği hizmet dolu ve şehrine bir şeyler yapmak isteyen biri olarak yola çıkmıştık. Allah bana o yaşta 10 yıllık hizmet fırsatını bana nasip etti. Ve Allah ömür verir, izin verirse ve halkımız da yeniden seçerse bir 5 yıl daha hizmet edeceğiz. Bu benim için çok ulvi bir görev. Biz büyük bir aileyiz. Bugün 930 tane çalışan değerli kardeşimizle çok büyük mesafeler kat ettik. Bizler omuz omuza verdiğimiz zaman, kalplerimiz Tokat’ımız için attığı zaman başaramayacağımız hiçbir şey olmayacaktır. Burada sizin alın teriniz var, yeriniz var. Bu işlerde gerçekten çok büyük payınız var” dedi.

TOKAT’IMIZ İÇİN DESTAN YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ

10 Yıllık süreçte yapılan hizmetlerden ve çalışmalardan dolayı mesai arkadaşlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; Tokat için destan yazmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Eroğlu konuşmasına şöyle devam etti:

“10 yıllık süreçte Tokat’ta destan yazan siz değerli mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Şehrimizin nelere ihtiyacı olduğunu, neler yapmamız gerektiğimizi ve bu anlamda nasıl bir vizyonla hareket edeceğimizi iyi biliyoruz.

Ve inşallah hemen 1 Nisandan itibaren hiç boş kalmadan hiç geri durmadan bu çalışmalarımızı başlatacağız. Önümüzdeki 2,5 aylık bir süreç var. Bu seçim sürecinde de sizlere çok büyük desteklerinize ihtiyacımız var. İnşallah 31 Mart akşamında büyük bir oyla zaferi elde edeceğiz inşallah. Bizler her daim sizin yanınızdayız bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Bir kez daha emeğinize, desteklerinize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Tokat Belediyesi personeli tarafından çiçek takdim edildi.


Tokat,Tokat Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu