324379001

BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA

BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA

BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA



Seçim teşekkür çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Şalpazarı’na gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ilçe meydanında kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenerek, “Ağasar’ımızın desteği bizim için gurur kaynağıdır” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, seçim teşekkür çalışmalarına Şalpazarı ilçesinden başladı. İlçede düzenlenen programa Başkan Genç’in yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Üsküdar eski Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Başkanvekili Atilla Ataman, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

TRABZON’UMUZ BİRİNCİ OLDU
Burada coşkulu bir kalabalığa hitap eden Başkan Genç, Ağasar halkının kendilerini her zaman güzel karşıladığını belirterek, bölgeye duydukları sevginin partilerinin kuruluşundan beri devam ettiğini ifade etti. Başkan Genç, “Kıymetli Ağasarlı hemşerilerimizin bayramını kutluyorum. Önemli bir süreci geride bıraktık. Halkımızdan güç, kudret istedik. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak bizleri takdir eden Cumhurbaşkanımıza bir söz verdim. Yarından itibaren Trabzon’da gece gündüz demeden çalışacağız ve bu süreci derece yaparak tamamlayarak size getireceğiz demiştim. Hamdolsun nasip oldu ve Trabzon’umuz, büyükşehirler sıralamasında birinci oldu” dedi.

AĞASAR’IN BU DESTEĞİ GURUR KAYNAĞIDIR
Cumhurbaşkanına verdiği sözün ardından Trabzon’da yaptığı bir konuşmayı hatırlatan Başkan Genç, “Bu sözü verirken neye güvendin sorusuna, Ağasarlılara güvendim demiştim. İlk ziyaretimizi de Ağasar’ımıza yaptık. Desteğinize müteşekkirim. Ağasar’ımızın bu desteği bizim için gurur kaynağıdır. Bundan sonraki süreçte bu desteğin karşılığını vermeyi Cenab-ı Allah bize nasip eylesin. Sorumluluğumuzu biliyoruz, hizmet edeceğiz. Şalpazarı’na adaylığımızdan sonra ilk ziyaretimiz 24 Ocak’taydı. Sonra 20 Mart’ta buradan hitap ettik. Yine sizin iradenizle beraber yeniden Ağasar’ın görev verdiği Refik Kurukız’ın sözlerinin benim sözüm olduğunu söyledim. Bugün de aynı şeyi söylüyorum” diye konuştu.

BÜTÜN AĞASAR’IN HİZMETİNDE OLACAĞIZ
Başkan Genç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Allah nasip ederse şu anda bulunduğumuz güzel meydanımızı, bu camimizi daha çok ortaya çıkaracak ve Ağasar’a güzel bir meydan kazandıracak çalışmamızı, ilk işlerimiz olarak takip edeceğiz. Yine Ağasar’ımızın otopark sorunu var. Sorunlara vakıf birisiyim. Ağasar’ı biliyor ve tanıyoruz. Su sorunu olan yerlerimizin sorunlarını takip edeceğiz. Bu gücümüz var. Bu gücü bizlere siz verdiniz, inşallah karşılığını hizmet olarak bu güzel topraklara, Ağasar’ımıza vereceğiz. Seçim artık sona ermiştir. Hem biz hem ilçe belediye başkanımız. Artık bize oy versin yada vermesin bütün Ağasar’ın hizmetindeyiz. Bütün Ağasarlılara hizmet edeceğiz.”

GÜÇLÜ VE KARARLI BİR LİDERİN YOL ARKADAŞIYIZ
Seçim sonuçlarında alınan sonuçlara da değinen Başkan Genç, “Siyaset yapıyoruz. Üzüldüğümüz sonuçlar da aldık. Bunun da muhasebesini yapacağız. Biz güçlü ve kararlı bir liderin yol arkadaşıyız. Bugüne kadar güzel hizmetler yapmış, kadim dostum, beraber okuduk, beraber hukukçu olduk. Çok değerli dostum Ağasar’ımızın evladı, Hilmi Türkmen şu anda sizlerle helalleşti. Hilmi Türkmen İstanbul belediye başkanlığına da layıktır bütün görevlere de layıktır. Allah güzel hizmetler yapmayı da ona nasip eylesin. Yine Ağasar’ımızın değerleri var. Hepsiyle güzel işler yaptık. Ağasarlı hemşerilerimize verdikleri destekten dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Başkan Genç, konuşmasının ardından Ak Parti İlçe Başkanlığı’nı, ardından ilçe belediye başkanlığını ve MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu