324379001

BAŞKAN GENÇ’TEN BASIN KURULUŞLARINA BAYRAM ZİYARETİ

BAŞKAN GENÇ’TEN BASIN KURULUŞLARINA BAYRAM ZİYARETİ

BAŞKAN GENÇ’TEN BASIN KURULUŞLARINA BAYRAM ZİYARETİ


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ramazan Bayramı dolayısıyla basın kuruluşlarını ziyaret etti. Tüm basın emekçilerinin bayramını kutlayan Başkan Genç, daha yaşanabilir bir Trabzon için gecelerini gündüzlerine katacaklarını söyledi. 

Çok zor ve kutsal bir görevi icra ederek toplumu aydınlatma sorumluluğu taşıyan basın kuruluşları ile her zaman iyi diyaloglar içerisinde olan Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ramazan Bayramı dolayısı ile basın kuruluşlarına ziyarette bulundu. Kamuoyunun basın sayesinde doğru ve güvenilir bilgilere ulaştığını ve bu nedenle basın mensuplarının çok kıymetli olduğunu dile getiren Başkan Genç, Trabzon’da yayın yapan basın kuruluşlarının yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

NE SÖZ VERDİYSEK YAPMAYA GAYRET EDECEĞİZ
Ziyaretlerinde öncelikle seçim sürecinde dile getirdiği projelerle ilgili bilgi veren 
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’da yapılması ve sürdürülmesi planlanan üç önemli projeye değindi. Gülcemal Projesi’nin tamamlanması, Değirmendere’deki sanayi sitelerinin kaldırılması ve hafif raylı sistemin Trabzon’a kazandırılması konusunda bilgi veren Genç, şehrin ihtiyacı olan bu projelerin hızlı bir şekilde hayata geçirileceğini ifade etti. 

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ
Göreve geldiği günden itibaren yoğun bir şekilde çalışmalara başladığını belirten Başkan Genç, bu manada daire başkanlarıyla bire bir görüşerek yapılan ve yapılması planlanan projelerin son durumuyla ilgili bilgi aldığını ifade etti. Başkan Genç, “9 günlük bayram tatilinde dahi ara vermeden yapacağımız projelerle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha yaşanabilir bir Trabzon için gecemizi gündüzümüze katacağız. Şehrimize hizmet noktasında tüm dinamiklerimizi harekete geçireceğiz. Halkın haber almasını sağlayan basın çalışanlarının da bayramını kutluyorum. Sizlerin sayesinde çalışmalarımızı ve projelerimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

BAYRAMA BURUK GİRİYORUZ
Ziyaretlerinde Gazze'de yaşanan katliamlara da değinen Başkan Genç, "Gazze'de insanlık dramı yaşanıyor. Bu nedenle bayrama buruk giriyoruz. Bırakın bayram sevincini, yaşama sevincini yitirdiler. Dünyadaki bütün mazlumlar için dua ediyoruz. İnşallah bayram barışa vesile olur" diye konuştu.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu