324379001

Başkan Gülpınar, ‘’Vakit, Ahlaklı Belediyecilik Vaktidir’’

Başkan Gülpınar, ‘’Vakit, Ahlaklı Belediyecilik Vaktidir’’

Başkan Gülpınar, ‘’Vakit, Ahlaklı Belediyecilik Vaktidir’’

Artık ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vaktidir ’’ dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından Ankara’da düzenlenen ‘’Teşekkürler Türkiye’’ Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanları toplantısına Genel Başkan Fatih Erbakan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Milletvekilleri, parti yönetim kurulu ve çok sayıda davetli katıldı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ LİDERİ ERBAKAN’DAN ŞANLIURFALILARA TEŞEKKÜR

31 Mart Yerel Seçimlerinde Şanlıurfalıların tercihlerini Milli Görüş ve Yeniden Refah Partisinden yana kullandığını ve Türkiye genelinde büyük bir başarı elde ettiklerini anlatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Parti teşkilatı ve Şanlıurfalılara teşekkür etti.

ERBAKAN, ‘’PARTİMİZ, TÜRKİYE GENELİNDE BÜYÜK BİR BAŞARI YAKALAMIŞTIR’’

31 Mart Yerel Seçimlerimde Belediye Başkanı seçilen Başkanları tebrik eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ‘’Yeniden refah partimiz 20 ilde yüzde 10'un üzerinde oy almıştır. 132 ilçede yüzde 20'nin üzerinde oy almıştır ve 210 ilçede de yine yüzde 10'un üzerinde oy alarak belediye başkanlığını kazanmasa bile pek çok bölgede çok ciddi başarı göstermiştir. Milletimiz tercihini Milli Görüşten ve Yeniden Refah’tan yana kullanmıştır. Bu sonuçlar Milli Görüşün ikinci 40 yılda yeniden şahlanışı demektir ve Yeniden Refah Partimizin iktidar yürüyüşünün ayak sesleri demektir. Yeniden Refah Partimizle ilgili bütün algı operasyonlarına, karalama kampanyalarına, özel talimatlarla gerçekleştirilen Medya ambargolarına rağmen gazeteci kılığına girmiş maaşlı trollerin bütün iftiralarına ve yalan haberlerine rağmen teşkilatlarımız Yeniden Refah Partimiz bu başarıyı gösterdi ve milletimiz bütün bu algı operasyonlarına en güzel cevabı sandıkta tercihini Yeniden Refah Partimizden yana kullanarak vermiş olduk. Bu sebeple Aziz milletimize Yeniden Refah Partimize göstermiş oldukları bu teveccühten dolayı bir kez daha en içten teşekkürlerimi sunuyor seçim sonuçlarının ülkemize milletimize insanlığa Yeniden Refah Partimize, Milli Görüş hareketine hayırlar getirmesini cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Tabii ki milletimize teşekkür ettiğimiz gibi seçim sürecinde bütün engellemelere, bütün imkansızlıklara, bütün ambargolara ve algı operasyonlarına rağmen fedakar bir şekilde disiplinli ve gayretli bir şekilde çalışarak bu başarıyı ortaya koyan tüm teşkilatlarımıza, belediye başkan adaylarımıza ayrı ayrı teşekkürler ediyorum. Cenabı Allah hep birlikte çok daha büyük başarıları çok daha büyük zaferleri yaşamayı, bu aziz milletin derdine derman olmayı bizlere ve bu salonda bulunan kadrolara nasip eylesin. Bugün ortaya koyduğumuz belediyecilik anlayışımız da aslında yeni ortaya çıkmış bir anlayış değiliz 1989 ve 1994'te uygulanan Milli Görüş belediyeciliğinden köklerini almaktadır. Rüşvet alanda veren de melundur tabelasını belediyelerin giriş kapısına asarak Belediyelerde ahlaklı belediyecilik dönemini başlatmış, Beyaz Masa uygulamasıyla belediyenin kapılarına halka açıp belediye ile halk arasındaki duvarları yıkmıştır’’ dedi.

BAŞKAN GÜLPINAR, ‘’MİLLİ GÖRÜŞ RUHU MİLLETİN EN BÜYÜK SERMAYESİ’’

Milli Görüş geleneğinin milletin en büyük serveti olduğunu ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, ‘’Yeniden Refah Partisi 23 Kasım 2018 tarihinde kurulan 7 yıllık bir siyasi parti olmasına rağmen aslında çok öncesinden başlamış bir yürüyüşün, ayak sesleriydi. Yeniden Refah Partisi, bu topraklarda asırlardır hüküm süren, Anadolu’yu Anadolu yapan değerlerin temsilcisidir. Bu yürüyüş, bu hareketin liderliğini yapan, Merhum Hocamız, Necmettin Erbakan’a uzanan bir yürüyüş, bir mücadeledir. Merhum Erbakan Hocamızdan bizlere miras kalan “Milli Görüş Ruhu’’ bizim, bu milletin en büyük varlığı, en büyük sermayesidir. Birlikte yürümenin, zorluklara hep beraber karşı durmanın, azimle, inançla, kararlılıkla mücadele etmenin anlamı bu ruhta gizlidir.

Türkiye, ahlakı merkezine alan bir yönetim anlayışını Millî Görüş ile tanıdı.

Rant peşinde koşmayan, makam ve rakam için değil Allah rızası için hizmet eden Milli Görüş kadroları, tarihimizde müstesna bir yere sahip oldu’’ dedi.

BAŞKAN GÜLPINAR, ‘’HARAMIN KARIŞTIĞI BELEDİYELERDE BEREKET KALMAMIŞ’’

Ahlaklı Belediyecilik anlayışıyla Türkiye siyasetinde yeni bir dönem başladığının ve önceki dönem belediyelerde rant ve yolsuzluk nedeniyle, haramın karıştığı belediyelerde bereketin kalmadığını ve bu rantın önüne geçmek için yola çıktıklarını anlatan Başkan Gülpınar, ‘’Rantçı Belediyecilik’ anlayışıyla ahlak ötelenmiş, şehirlerimiz yok edilmiştir. Kaçak katlar, beton yığınları, torpilli alımlar, fesat karışmış ihaleler muteber olmuş; helal kazanç, alın teri, temiz hava, yeşil doğa değersiz görülmeye başlanmıştır. Faizle borç batağına sürüklenenler, yolsuzlukla haram sofralarına düşkün olmuşlardır. Kurumlarımız çürümüş ve maalesef ahlak çökmüş durumdadır. Bu rantçılar, ihalelere fesat karıştırarak, helale haram bulaştırıyorlar.

Haramın normalleştiği bu belediyelerde, bereket kalmamış, İsraf denizinde batan bu belediyeleri yönetenler, son ana kadar yolsuzluğa, israfa, adam kayırmacılığına devam etmişlerdir’’ dedi.

BAŞKAN GÜLPINAR, MİLLİ GÖRÜŞ, MİLLETİN DERDİNE ÇARE OLACAK’’

Milletin derdine derman olmak için hizmet ettiklerini ve Milli Görüş’ün milletin derdine çare olacağını ifade eden Başkan Gülpınar, Milletimiz ve memleketimiz büyük tehlikelerle karşı karşıya kalmıştı. Ancak, milletimizi çaresiz, memleketimizi ümitsiz bırakamazdık. En zor zamanlarda sorumluluk üstlenen, milletini canından aziz bilen bu memleketin evlatları olarak Türkiye’ye yeniden refahı getirmek için ayağa kalktık. Milletimizin tüm dertlerine çare olacak, tüm yanlışları durduracak bir hizmet anlayışıyla yola revan olduk ve meydanlarda gür sedayla hep şunu haykırdık: “Millî Görüş, milletimizi ‘Ahlaklı Belediyecilik’ ile tanıştırmak için yine hazır. Emin olun ki, yolculuğuna ahlak üzerine başlayanlar, yoldaki engellere aldırış etmeden bugün de azim ve kararlılıkla yürümektedirler. Çıktığımız bu yolda, Erbakan Hocamızdan aldığımız ilhamla, yozlaşmış siyaset anlayışına karşı yüreğimizde bir ümit tohumu yeşertiyoruz. Yeniden filizlenen bu tohum, milletimizi huzur, sevinç ve refaha kavuşturacaktır’’ dedi.

BAŞKAN GÜLPINAR, ‘’YENİDEN REFAH, TÜRKİYE’YE ‘AHLAKLI BELEDİYECİLİK’ GETİRECEK’’

Başkan Gülpınar, Yeniden Refah, Türkiye’ye ‘Ahlaklı Belediyecilik’ getirecek! Geçmişimizden aldığımız ilham ve tecrübe ile diyoruz ki: Şimdi, milletimizin 1989 ve 1994 yıllarından dün gibi hatırlayacağı belediyecilik ile Türkiye’yi yeniden buluşturmanın vakti geldi. Artık ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vaktidir! Millet milli görüş belediyeciliğini hatırladı. İşte 31 Mart Yerel Seçimlerinin sonucu göstermiştir ki; Milli görüş ruhu “Yeniden Refah” Kadrolarıyla Şanlıurfa’dan yeniden dirilmiştir. Adil Düzenin Güneşi Şanlıurfa’da doğmuştur. Önce ahlak diyerek Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak kılsın’’ diye konuştu.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu