324379001

Başkan Güngör; “Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız”

Başkan Güngör; “Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız”

Başkan Güngör; “Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız”

Büyükşehir Belediyesi, Yazar Bekir Develi’nin katılımıyla ‘Kudüs Bizim Neyimiz Olur?’ konulu söyleşi düzenledi. Programı takip eden Başkan Güngör, “Dünya Filistin’deki zulme kayıtsız kalırken Türkiye, lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bu zulme en yüksek sesle hayır diyor. Biz de Kahramanmaraş’tan Filistinli kardeşlerimize en büyük desteği gönderiyoruz” dedi.

İsrail’in Filistin’de yaptığı saldırı ve soykırıma sessiz kalmayarak tepkisini sürdüren, Büyükşehir Belediyesine ait tesislerde İsrail destekçisi ürünlerin satış ve dağıtımını yasaklayan ve personellerin maaş ödemeleri dâhil olmak üzere tüm ödeme sistemlerinde yerli ve milli ödeme yöntemi olan TROY Kart’a geçen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Yazar Bekir Develi’nin katılımıyla ‘Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ konulu söyleşi düzenledi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşide vatandaşlar salonu tıklım tıklım doldurdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen programda Yazar Develi, Kudüs’ün İslam coğrafyası için önemine değindi. Katılımcılar, düzenlenen etkinliği çok anlamlı bulduğunu belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Yazar Bekir Develi’ye teşekkür etti.

Filistin’e Desteğimizi Sürdürüyoruz

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kurtuluş Mücadelemizin öncü şehri Kahramanmaraş’tan Filistin’e selam gönderiyoruz. Kahramanmaraş’ımız; zulme boyun eğmeyen, başkaldıran bir şehirdir. Bugün burada olmamızın bir sebebi var. Çünkü biz kadimden bugüne kadar ecdadımızın bize bıraktığı mirasa sahip çıkıyor ve bu hakikati nesilden nesle aktarıyoruz. 3 aya yakındır ümmet coğrafyasında bir zulüm yaşanıyor, dünya en büyük zulümlerden birine şahit oluyor. Dünya bu zulme kayıtsız kalırken Türkiye, lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bu zulme en yüksek sesle hayır diyor. Biz de Kahramanmaraş’tan Filistinli kardeşlerimize en büyük desteği gönderiyoruz. İnşallah Rabbim Filistin’in kurtuluşunu bizlere gösterecek” cümlelerini kaydetti.  

Kahramanmaraş, Kudüslü Kardeşinin Acısını Paylaşıyor

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta düzenlenen programı çok anlamlı bulduğunu vurgulayan Yazar Bekir Develi, “Filistin’de 76’ncı gün bugün. 76 gündür orada soykırım yaşanıyor. Biz de bu süreçte il il gezerek Kudüs Bizim Neyimiz Olur konusunu işliyor ve oradaki olayları anlatmaya gayret ediyoruz. Kahramanmaraş’ta böyle bir program düzenlemek benim için çok daha özel. Burada hala dinmemiş acılar var. Kahramanmaraş halkı kendi acısını sinesine gömüp Kudüslü kardeşinin acısını paylaşıyor” dedi.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu