324379001

Başkan Güngör; “Kahramanmaraş, Savunma Sanayi Şehri Yolunda Hızla İlerliyor”

Başkan Güngör; “Kahramanmaraş, Savunma Sanayi Şehri Yolunda Hızla İlerliyor”

Başkan Güngör; “Kahramanmaraş, Savunma Sanayi Şehri Yolunda Hızla İlerliyor”

TUSAŞ ve KMTSO iş birliğiyle hayata geçirilecek projelerin imza törenine katılan Başkan Güngör, “Bu ve devamında hayata geçirilecek yatırımlarla Kahramanmaraş’ımız inşallah çok büyük ilerleme kat ederek ülkemizin önemli savunma sanayi şehirlerinden biri olacak. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türk Havacılık Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle kurulacak savunma sanayi şirketinin imza törenine katıldı. Ticaret Borsası’nda düzenlenen imza töreninde; Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, şehir protokolü ve iş insanları da yer aldı.

Kahramanmaraş, Önemli Bir Savunma Sanayi Şehri Olacak

TUSAŞ ve KMTSO iş birliğiyle hayata geçirilecek yatırımlarla Kahramanmaraş’ın savunma sanayi şehri olma noktasında önemli mesafe kat edeceğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “6 Şubat depremlerinin getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak, şehrimizin ticaret hacmini artırmak ve Kahramanmaraş’ı savunma sanayi şehri haline getirmek için Sayın Cumhurbaşkanlığımız öncülüğünde TUSAŞ tarafından çeşitli yatırımlar yapılıyor. Uçak ve helikopter yapısalları üretecek tesisimizin açılışını gerçekleştirdik. Şehrimiz için son derece önemli bir tesis. Şimdi de TUSAŞ ile Ticaret ve Sanayi Odamız iş birliğiyle hayata geçirilecek yatırımların imza törenini gerçekleştirdik. Bu ve devamında hayata geçirilecek yatırımlarla Kahramanmaraş’ımız inşallah çok büyük ilerleme kat ederek ülkemizin önemli savunma sanayi şehirlerinden biri olacak. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere şehrimizde hayata geçirilen ve planlanan yatırımlarda emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” cümlelerini kaydetti.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu